1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Rapport från föredraget i Vetlanda med Simon Lindberg och Hampus Maijala

Lördagen den 27 augusti höll Näste 7 ett öppet och förannonserat föredrag i Vetlanda.

Konferenciern för dagen David Wåhlander hälsade alla välkomna och förklarade dagens upplägg. Sedan välkomnades Simon Lindberg fram till talarstolen för att hålla sitt föredrag.

Simon Lindberg höll ett föredrag om folkutbytet. Han gick först igenom hur folkutbytet faktiskt är en demografisk realitet och visade siffror på födelsetalen bland olika folk. Kontentan var att för att överleva som folk krävs det att vita kvinnor börjar föda fler barn samtidigt som vi stoppar massinvandringen och inleder repatrieringen.

Efter någon timma tog man en paus för att äta lite mackor och småprata lite, samtidigt kunde man köpa böcker, kläder och annat i nästets försäljningsbord. Sedan fortsatte man med föredraget.

Föredraget bemötte även fiendens tramsargument om att det inte finns några människoraser eftersom att ”alla människor har samma DNA” som de ofta påstår.

Enligt modern så kallad forskning försöker man svänga sig med siffror som att det är 99,7% likhet mellan alla olika människor, varför skillnaden inte är tillräckligt stor för att det vetenskapligt ska kunna klassificeras som olika raser. Vad man ”glömmer” nämna då är att man inte mäter den relevanta DNA:n där skillnaderna faktiskt framträder utan istället mäter man på precis all DNA och att människan då, med exakt samma mätteknik, också har 98% gemensam DNA med en schimpans, 90% gemensam DNA med en huskatt och 60% gemensam DNA med en bananfluga. 0,3% DNA-skillnad mellan olika folkgrupper enligt detta mätsystem är alltså som ni enkelt förstår betydligt större än den låter.

Utdrag ur Lindbergs föredrag.

Efter att Lindberg var klar med föredraget var det Hampus Maijalas tur. Maijala berättade om den pågående valkampen i Vetlanda och om vilken politik man ämnar att driva i kommunfullmäktige om man kommer in, men även vad man kommer göra utanför kommunfullmäktige vare sig man kommer in eller inte. Bland annat pratade han om att återskapa tryggheten i Vetlanda, stoppa drogförsäljningen, se till att butikerna i centrum kan hållas vid liv och se till att vita ungdomar har någonstans att hålla till genom fritidsgårdar fria från mångkultur.

Efter Maijalas föredrag var det dags för frågestund. Publiken fick då möjlighet att ställa frågor till Simon Lindberg samt valkandidaterna i Vetlanda. Det var en nyfiken publik som ställde många intressanta frågor som berörde allt från sjukvårdspolitik till hur maktövertagandet ska gå till.

Efter ungefär en timme avrundades frågestunden och konferenciern avslutade evenemanget med en uppmaning att ansluta sig till motståndet och kämpa 365 dagar om året och inte bara lägga en lapp i en låda en gång vart fjärde år.

Nu på lördag håller Simon Lindberg sitt föredrag i Ludvika kommun. Det är ännu inte försent att anmäla sig!

Titel:Rapport från föredraget i Vetlanda med Simon Lindberg och Hampus Maijala Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-09-01 Uppdaterad:2022-09-02

Läs också: