1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Massiv propagandakampanj i danska Hørning har gett önskvärd medieuppmärksamhet

Med klistermärken, flygblad och anonym kontakt med media kan goda resultat uppnås.

Sedan snart en månad tillbaka har det vid upprepade tillfällen satts upp tusentals klistermärken och delats ut många flygblad i den lilla danska staden Hørning. Senast idag rapporterades det på Nordiska motståndsrörelsens danska hemsida Nordfront.dk om att en större mängd klistermärken satts upp bland annat på olika valplakat. Förutom att de centrala delarna av staden täckts åtskilliga gånger de senaste veckorna har det också fokuserats på kommunens skolor med specialinriktad propaganda.

För ett par veckor sedan kontaktade en aktivist från nästet som Hørning ingår i, Danmarks största webbtidning BT.dk och låtsades vara en bekymrad invånare i syfte att få tidningen att skriva om aktivismen. Tricket lyckades och tidningen släppte en artikel om den ”nynazistiska propagandastormen” där man bland annat citerade flygblad som delats ut och visade bilder av flera klistermärken i sin helhet med hemsideadress och allt.

Skärmdump från BT.dk.

Även tidningen Jyllandsposten tog kontakt med Jacob Vullum som är chef för den danska grenen av Motståndsrörelsen och fick till en skriftlig intervju med honom varifrån de dock bara valde att ta med en enda mening när de sedan skrev om saken.

Nordfront.dk har dock publicerat hela intervjun själva:

Varför genomför Nordiska motståndsrörelsen aktivism just i Hørning och varför inriktar ni er på skolor?

Motståndsrörelsen vill inte uttala sig om organisationens strategier i detalj, eller specifikt kring varför just vissa områden prioriteras, men självklart är städer som Hørning och liknande orter, städer som ligger i närheten av verkliga storstäder med ett stort antal rasfrämlingar och dessas parallellsamhällen, intressanta sett till rekryteringspotential då de vita som bor där på ett eller annat vis själva har upplevt konsekvenserna av främlingsinvasionen. Samtidigt är också den instinktiva mentaliteten i mindre städer som Hørning mer intakt eftersom att den regerande kulturmarxistiska doktrinen inte är lika utbredd där som i storstäderna. Detta kan vara anledningar till varför det just valts att fokusera på Hørning, men det är upp till varje nästeschef och gruppchef att besluta om var just dessa vill prioritera de regionala och lokala resurserna.

Gällande skolor kan man väl rent generellt säga att om man vill vinna framtiden så måste man vinna de unga. Vi vet att det folkfientliga politiska systemet och dess skolsystem på samma sätt riktar in sig på de unga genom att indoktrinera barn och ungdomar med bland annat ensidig historieundervisning och onaturlig orientering i könsfrågor. Dessa unga människor kommer att växa upp i ett helvete i Danmark som andra klassens medborgare i förhållande till den rasfrämmande befolkningen och med en helt galen uppfattning om kön, biologi och könsroller. Det kan vi inte tillåta stå oemotsagt och därför är det viktigt att också erbjuda Danmarks unga en naturlig världsbild.

Varför genomförs aktionerna på natten, anonymt och i skydd av mörkret?

Motståndsrörelsen verkar både kvällstid, nattetid och dagtid. Vi genomför väldigt många offentliga aktioner på dagtid som du kan läsa om på vår hemsida. Du är också välkommen att debattera med oss när vi håller offentliga flygbladsutdelningar på gator och torg runt om i Danmark, oftast på helgerna. Motståndsrörelsen är dock en gatuaktiviströrelse och vår aktivism kan inte begränsas till bara helgerna, och eftersom våra medlemmar är arbetare och studenter måste våra aktivister i många fall utföra aktivism när de har ledigt – alltså på kvällen och på natten.

Vad förväntar ni er att få ut av aktionerna i Hørning?

Nordiska motståndsrörelsens yttersta mål är att ta makten i hela Norden och genom en nationalsocialistisk regering säkerställa den vita rasens överlevnad. Hørning-aktionerna är ett av många steg på vägen genom den tillströmning av medlemmar som sådana aktioner skapar.

Vad tänker ni om att polisen och SSP (en brottsförebyggande myndighet med fokus på unga reds.anm.) är intresserade av era skolaktioner?

Vi känner väl till att etablissemanget är mycket intresserade av vår aktivism och Motståndsrörelsen i stort. Systemet verkar vara villiga att lägga mycket resurser på att hålla folket nere på knäna och förgöra de vita danskarna och förstöra deras framtid.

Nordfront.dk har också rapporterat om att propagandakampanjen i kombination med medieuppmärksamheten gett upphov till högre besöksantal än vanligt på hemsidan och flertalet nya medlemsansökningar till Nordiska motståndsrörelsen.

Titel:Massiv propagandakampanj i danska Hørning har gett önskvärd medieuppmärksamhet Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-10-19 Uppdaterad:2022-10-25

Läs också: