1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

En mellandagsreflektion

Jerry Olsson skriver i denna reflekterande artikel om det gångna kampåret och manar till kamp för framtiden.

Ännu ett kampår är till ända medan ett nytt står för dörren, det är lite vemodigt samtidigt som förväntan är stor.

Vi har under året genomfört en stor mängd aktiviteter och aktioner – stora som små, jag kommer inte här gå igenom dessa då de redan finns rapporterade på motståndsrörelsen.se samt i diverse radioprogram på nordiskradio.se. Årsrapporter lär också komma här inom kort.

Vad jag istället tänker på i mellandagarna är mina kamrater – medlemmar och aktivister såväl som vår ledning och samtligas energi, påhittighet och offervilja för kampen. Jag är övertygad om att jag känner några av världens mest altruistiska människor som jag får äran att umgås med i princip dagligen. Personer som utan att tveka skänker sina sista kronor så att en kamrats familj kan köpa mat, aktivister som utan minsta eftertanke går emot en i antal övermäktig fiende för att freda sina kamrater. Medlemmar och sympatisörer som skänker pengar till böter så att kampen kan fortsätta utan att aktivisterna ska bli personligt ruinerade för sitt självförsvar och som lika gärna lägger tid på att dela ut flygblad i timmar för att sprida vårt ord till folket – helt utan egen vinning.

Dessa människor gör detta och betalar priset det kostar av skäl som vissa utanför vår rörelse inte alls kan förstå, de gör det för ett högre syfte i form av evigt liv för sin ras och därmed även evigt liv för egen del. Det är alltså inte av materiella skäl eller för att man är ute efter snabba belöningar .

Om du liksom vi kan se det som är fel i vårt samhälle såsom rasblandning, globalistpropaganda, korruption inom staten och politiker som ljuger sig blåa medan de offrar dig för att uppnå rikedom, så finns det bara en sak att göra. Du kanske fortfarande tror att något annat demokratiskt parti än det som för tillfället styr skulle kunna ändra på allt detta, men då får du förbereda dig på stora och återkommande besvikelser.

Det finns endast en väg framåt till ett sunt samhälle och den vägen heter nationalsocialism och ditt enda val är Nordiska motståndsrörelsen. För att åstadkomma riktig förändring behöver vi dig, du som är beredd att offra tid, pengar och i värsta fall din frihet utan annan belöning än det vita svenska folkets frihet och väl.

SD kommer inte befria vårt folk och leda det till välstånd, AfS kommer inte förändra saker i sådan omfattning att vårt samhälle får en möjlighet att blomstra ännu en gång. Ingen av dessa två kommer heller ta upp kampen mot globalisterna och deras dompterade politiker så att vi blir fria från deras förtryck, även om de från tid till annan gör sådana utfästelser.

Vi inom Nordiska motståndsrörelsen är däremot beredda att offra tid, pengar, frihet och till och med våra liv om så krävs för att uppnå vårt mål, ingen av oss förväntar sig heller någon annan belöning än våra barns och barnbarns lycka och välstånd.

Du vet nu vad som krävs av dig, för hederns skull, för dina barn och barnbarn, för allt som är rätt och riktigt i vårt sjuka samhälle där riktiga ideal bytts ut mot snabba belöningar och tveksam moral, själviskhet och perversioner. ANSÖK NU!!!

Till alla mina kamrater vill jag säga: Hell er och tack för det gångna året. Vi ses igen på gatorna 2023.

Till dig som läst ända hit men inte ansökt ännu vill jag säga: SKÄRPNING, ta dig i kragen och skicka in din ansökan redan idag så ses vi också på gatorna 2023.

Ge dig själv, dina nära och kära samt oss det enda nyårslöftet som någonsin kommer betyda något, att kämpa för vår ras eviga existens med alla medel du kan. Det är i vilket fall mitt nyårslöfte till er.

Gott nytt år och HS!

/Jerry Olsson

Titel:En mellandagsreflektion Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-12-26 Uppdaterad:2022-12-28

Läs också: