1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivitetsdag på norska Østlandet

Nordiska motståndsrörelsen har nyligen genomfört en aktivitetsdag med aktivism och träning i de östra delarna av Norge.

Medlemmar och aktivister från norska Näste 1 samlades för att tillsammans ta sig till köpcentret Mosseporten i staden Moss. Väl där genomfördes en offentlig flygbladsutdelning. Många flygblad bytte ägare och flera trevliga diskussioner genomfördes med personer som var på väg in och ut ur köpcentret.

Majoriteten av personerna som befann sig på köpcentret tog glatt emot flygbladen och responsen var i stort sett positiv. Ingen var egentligen tydligt negativ. Flera personer som Motståndsrörelsens medlemmar förde en dialog med var trötta på den folkfientliga politik som förs i samhället och dessutom väl medvetna om hur mainstreammedia manipulerar och ständigt försöker förleda människor.

Den offentliga aktionen ägde rum i knappt två timmar och avslutades när alla medhavda flygblad hade delats ut.

Efter aktivismen genomförde de närvarande boxningsträning och sparring, inspirerade av Motståndsrörelsens Organisationsdagar och det mål som sattes upp för verksamheten 2023 som innebär att alla ska anstränga sig lite extra för att förbättra sin fysiska form, och detta även om man redan är vältränad – något som också resulterar i bättre kampförmåga och gemenskap.

Dagen avslutades med att det sattes upp nyframtagna affischer med budskapet White Lives Matter på flera lämpliga ställen.

Titel:Aktivitetsdag på norska Østlandet Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-03-15 Uppdaterad:2023-03-16

Läs också: