1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivisttest och månadsmöte i Ludvika

Näste 5 samlades under en varm sommardag för att träna och ha möte.

Dagen inleddes med att nästets aktivister och aktivistaspiranter möttes upp för att genomföra organisationens aktivisttest. Testet löpte på i bra tempo trots sommarvärmen och en kort tid senare var flera av deltagarna godkända.

Efter att testet avslutades fortsatte den fysiska aktiviteten. När vattenpausen var över anordnades det ett kortare kampsportspass. Fokuset låg denna gång på boxningen där deltagarna till en början övade på grundläggande slagkombinationer. Som vanligt slutfördes passet med sparring där alla fick möta alla under ett antal kortare ronder.

Lunchtid började nu närma sig så grillen tändes och maten togs fram. Allt fler medlemmar började nu dyka upp för att delta på det stundande månadsmötet. När samtliga var på plats och maten var uppäten kunde månadens möte börja.

Mötet bestod till en början av allmän information som syftar till att ge åhöraren en tydlig bild av hur läget ser ut för nästet och organisationen för tillfället. Senare planerades det en hel del inför framtida aktiviteter och projekt. Temperaturen började nu sjunka och efter en liten stunds samkväm hälsade man varandra farväl.

Vill du med ha en gemenskap där man har en nationalsocialistisk strävan och blir bättre tillsammans? I så fall bör du ansöka till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Aktivisttest och månadsmöte i Ludvika Författad av:Naste 5 Publicerad:2023-07-27 Uppdaterad:2023-07-27

Läs också: