1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivism mot folkutbytet i Stockholm

13 augusti befann sig Näste 1 i huvudstaden för att upplysa befolkningen om situationen i Sverige.

Dagen började vid Riksväg 73 söder om Stockholm där alla kamrater träffades för att hålla en broaktion. Budskapet för dagen var Stoppa Folkutbytet, vilket även tidigare under veckan hade prytt ett antal broar runt omkring staden.

Det förutspådda regnet lös med sin frånvaro, och istället blev det en väldigt varm och solig dag. Bilisterna var som alltid positiva till merparten, och självklart en del negativa. Trots texten på banderollen, som borde vara svår att misstolka, var det flera rasfrämlingar som gjorde tummen upp och såg väldigt glada ut.

Två polisbilar med aspiranter körde upp på bron, men dessa gick direkt och gömde sig i bilarna igen så fort videokameran sattes igång, för att sedan köra därifrån.

En träskröding av odefinierat kön syntes till en bit från bron pillandes bort klistermärken som tidigare under dagen satts upp. När varelsen ifrågasattes på nära håll blev den helt hysterisk och skrek som en stucken gris, för att sedan skynda sig iväg. Efter att två timmar passerat kände man sig nöjda och tog sig från platsen mot kollektivtrafiken.

In till centrala Stockholm åkte man för att där ställa upp med banderoll och fana ovanför Sergels Torg. Här började det delas ut flygblad på samma tema, och många positiva reaktioner från förbipasserande mottogs. Man träffade allt ifrån gamla svenska pensionärer som ville kasta ut alla rasfrämlingar, till rasfrämlingar själva som gjorde ”high-five” med kamrater när de fick veta vad man kämpade för. Ett kort tal hölls samtidigt på platsen av en aktivist angående just folkutbytet.

På plats vid Sergels Torg.

Kort därefter anlände Kling och Klang som var lika okunniga vad lagen anbelangar som vanligt, och ville genast veta om det fanns ett tillstånd för att stå på en allmän plats och dela flygblad. Kanske var det någon som hade ett tillstånd på mobilen som de kunde visa upp(?). När inget tillstånd uppvisades följde de bara efter kamraterna till nästa plats och stod på avstånd och iakttog resten av aktiviteten, som de alldeles nyss påstod inte var laglig att genomföra.

Längst med Drottninggatan ställde man härnäst upp och fortsatte flygbladsutdelningen, där en hopplöst blåögd ung man träffades på. Denne upprepade varenda floskel man kan tänka sig om varför etnicitet inte spelar roll och hur rasfrämlingar våldtar och mördar för att de är fattiga. När han blivit motbevisad på precis alla punkter var hans enda respons att vi är elaka som hatar och skrämmer folk. När mannen uppmanades att utveckla på vilka sätt det skräms och hatas kunde han inte förklara något alls, och medgav att kamraten han talade med faktiskt var väldigt trevlig och inte alls läskig eller hatisk. Hans åsikt kvarstod dock, utan att han kunde förklara varför.

Efter en tid på denna plats fortsatte man sedan vidare mot Sveriges riksdag. På Mynttorget precis intill uppehöll sig en annan grupp människor som protesterade mot Kinas hanterande av uigurerna, och uppmanade de styrande i Sverige att sätta stopp för det som de själva påstod var ett folkutbyte. Det var en väldigt högljudd manifestation som hölls, och även om Motståndsrörelsen kan känna sympati för andra folk som kämpar mot tyranniska stater, så är det just nordens folks befrielse som ligger högst på agendan. Innan detta mål uppnåtts, och makten återgått till folket, kan väldigt lite göras åt förhållandena i andra länder.

Med banderoll och fana uppställd framför riksdagen hölls även här ett tal, angående just folkförrädarna som för tillfället sitter på makten, och som i framtiden kan tänkas pryda lyktstolparna längst med hela E4:an. Flygblad delades även ut vid denna plats, och en kamrat kommenterade dagen med att det var ovanligt positiva reaktioner från just rasfrämlingar, och många människor gick själva fram och bad om flygblad, vilket i en storstad som Stockholm får sägas höra till ovanligheterna, då majoriteten uppträder helt apatiskt och likgiltigt.

Utanför Sveriges riksdag.

När närmare fem timmar passerat sedan dagen började rullade man ihop banderoll och fana för att återvända till bilarna. Tillsammans åkte man vidare för att äta och samtala om dagen som gått, varefter man skiljdes åt för denna gång.

Oavsett vad den sovande majoriteten blir lurad att tro av lögnpressen, så pågår det sedan en lång tid tillbaka ett folkutbyte, i nästan alla vita länder. Detta är en verklighet som med simpel matematik kan påvisas. Motståndsrörelsen är den enda organiserade politiska rörelsen som på allvar tar upp denna fråga och vad den kommer få för konsekvenser för våra barn och barnbarn. Om du inte vill bli minoritet i ditt eget land så måste du och många fler människor sluta upp i kampen, och kämpa för vår framtid. Gå med i kampen, gå med i Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Aktivism mot folkutbytet i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2023-08-15 Uppdaterad:2023-08-18

Läs också: