1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Protestaktion mot Pride i Nässjö

Näste 7 stod upp för familjen.

Under lördagen samlades kamrater från Näste 7 i Nässjö för att bedriva en protestaktion mot ett pridetåg som gick genom staden. Man väntade på att pridetåget skulle komma till Stadsparken och när paraden väl hade anlänt så vecklade man ut en banderoll med texten ”Värna familjen – mamma, pappa, barn”.

Deltagarna på det dekadenta jippot blev märkbart upprörda på Motståndsrörelsens närvaro men de höll sig lugna. De ställde sig framför motståndsmännens banderoll med sina egna banderoller och fanor för att försöka blockera sikten, men de orkade inte hålla banderollerna rakt. En tant som kom för att markera mot motståndsmännen la ner sin fana på marken när hon inte orkade hålla den längre, uppenbarligen helt oförstående för vad det signalerar. Efter en längre stund begav sig homofilerna som blockerade banderollen iväg och man kunde sprida sitt budskap till kvarvarande deltagare.

När man var nöjd gick man tillbaka till bilarna och man noterade att polisen följde efter i en polisbuss, troligtvis för att åsiktsregistrera motståndsmännen. De ställde sig utanför utfarten och väntade på aktivisternas bil, men de gav upp när de såg motståndsmännen åka ut på andra sidan parkeringen och ta en annan väg.

Man åkte till en bro över riksväg 40 där man genomförde en banderollaktion. Både positiva och negativa hälsningar förmedlades. När ansvarig på plats kände sig nöjd med dagen begav man sig till bilarna och tackade varandra för denna gång.

Titel:Protestaktion mot Pride i Nässjö Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-09-19 Uppdaterad:2023-09-22

Läs också: