1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Insamling till dokumentärserien med Oredsson och Haverbeck avklarad!

Stort tack för din hjälp. Om fler önska bidra går det dock fortsatt bra. SWISH 0729237256.

Den 17 september startades insamlingen där vi önskar få ihop 30 000 kr till en unik och professionell dokumentärserie i fyra delar med och om de bägge nationella legenderna Ursula Haverbeck och Vera Oredsson.

Nu idag, bara två veckor senare, har alla pengarna kommit in!

Som meddelat går allt eventuellt överskott oavkortat till Nordiska motståndsrörelsens verksamhet och för dig som har en slant över tas fortfarande bidrag tacksamt emot till Swish 0729237256.

Alla bidrag som kommer in också under resten av dagen idag på över 500 kr, och som också hör av sig via vårt kontaktformulär, kommer att bli personligen tackade i seriens eftertexter.

Förutom att uppmärksammas i en originalartikel, togs insamlingen också upp i förra söndagens Radio Nordfront och ett personligt reportage om resan till Tyskland av Henrik Pihlström har publicerats.

Swishen går till Victor Johansson, aktivist i organisationen och handhavare av ett privat konto som används till organisationen. Märk din donation ”GÅVA”.

Det går även att skicka kontanter i ett väl dolt kuvert till:
Box 52
77222 Grängesberg

Nordiska motståndsrörelsen tackar återigen stort för den uppvisade nationella solidariteten och ser fram emot arbetet med dokumentärserien de närmaste månaderna!

Titel:Insamling till dokumentärserien med Oredsson och Haverbeck avklarad! Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-10-01 Uppdaterad:2023-10-03

Läs också: