1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollaktion mot sionismen i Stockholm

15 oktober fortsatte Näste 1 att visa sitt förakt mot Israel från en bro i utkanten av huvudstaden.

Efter en lyckad motdemonstration mot sionisterna i Stockholm, och en större offentlig aktivitet på flera platser, avslutade kamrater i nästet förra veckan med en broaktion på samma tema.

Ett tydligt tecken på det idoga arbete som gjorts under åren visade sig direkt när man ställde upp på bron. Trots att varken fanor eller fanstänger var synliga för någon av bilisterna, och banderollen inte ens var utvecklad, så började tutningarna omedelbart. Troligen finns det inga andra än Motståndsrörelsen som använder just denna bro för att sprida sitt budskap, och helt säkert ingen som använder den lika ofta och den kan därmed utan överdrift räknas som en NS-bro.

Man ställde upp på sin bro ovanför den alltid lika trafikerade Nynäsvägen med fanor och den nytryckta banderollen Krossa sionismen. Massornas okunskap var dock väldigt talande denna dag, då reaktionerna var färre än vanligt. Många glada rasfrämlingar visade dock sitt tycke med tutningar och tummar upp, men många svenskar verkade en smula förvirrade av innebörden.

Till skillnad från den allmänna uppfattningen att det finns för få poliser kan konstateras att det i Stockholm finns för många, i alla fall på helgerna. Tio poliser i två olika bilar parkerade i blickfånget för bron och vistades på platsen en bra stund innan den större av dem långsamt körde en ordentlig omväg för att komma upp på gångbron.

Två av dem gick fram till kamraterna bara för att säga att de hade rätt att stå på platsen, men polisen var oroliga för att banderollen kanske kunde tappas ned på körbanan då det blåste en del. En kamrat svarade med att ”alla här tar 100 kilo i bänkpress så vi ska nog orka hålla fast en liten banderoll”. Nöjda med svaret gick de tillbaka till bilen, där de sedan skulle uppehålla sig och iaktta aktiviteten under en hel timme, innan de till slut åkte iväg. Ett enormt resursslöseri enligt kamraterna, men säkert nödvändigt om man frågar en borgare.

När två timmar hade passerat packade man ihop för denna gång och begav sig tillbaka till bilarna där man skiljdes åt, nöjda med ännu en aktivitet riktad mot terrorstaten Israel.

Titel:Banderollaktion mot sionismen i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2023-10-21 Uppdaterad:2023-10-21

Läs också: