1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Årets bästa bilder

2023 är till ända och Motståndsmedia har sin vana trogen summerat året.

Det här är intet på något sätt någon total illustration av kampåret 2023, utan snarare en anekdotisk och bristfällig bildrapport. Det har hänt otroligt mycket under Tyr-runan även i år och det är således omöjligt att visa allt fantastiskt, vackert, imponerande och häpnadsväckande.

Februari

En vinterbadande propagandachef och poddstjärna i Luleälven i början av februari i år. Termometern visade på -20 grader och på frågan om han inte tyckte det var kallt fick man svaret; -Jo.

Från Nej till NATO-demon, tagen i skymning. En utmanande bild för en fotograf.

Mars

En vrålande Anders Gudmarsson i boxningsmatchen mot Pär Sjögren under Organisationsdagarna. ”Från nordmäns raseri, bevara oss milde herre gud” som munkarna på Lindisfarne hade sagt.

Maj

Sundsvalls oönskade vänsterrörelse valde på 1 maj att anskaffa tändved för sitt resterande socialbidrag. Oklart varför, men vem klagar?

Juni

Andreas Holmvall med fana vid Skierfe-klippan i Sarek med utsikt över Rapadalen. Makalös bild.

Juli

Joakim Kannisto var lika delar motståndsman och rockstjärna under Västerås Summer Meet. Invektiv som hemsk elak mördarknarkarnazist har sällan känts mer overkliga.

Augusti

Ondskan lyser i ögonen på homofilen som blir ifrågasatt i sitt leverne. Från Motståndsrörelsens kampdag under Stockholm Pride.

September

Episk bild på motståndsman med buff, från blixt-demon i Uppsala

Anders Gudmarsson håller tal i Uppsala.

December

De som kommer från länder som traditionellt presterar dåligt i vintersporter brukar även sakna en medfödd känsla för personligt utrymme. På bilden förevisar en aktivist tålmodigt vad som händer när man kommer för nära en banderoll. Från blixt-demon i Västerås.

Titel:Årets bästa bilder Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-01-01 Uppdaterad:2024-01-08

Läs också: