1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i den småländska skogen med blodig boxningskamp

Lördagen 6 januari avhöll Näste 7 årets första månadsmöte för medlemmar och aktivister.

Dagen började med att konferenciern David Wåhlander hälsade alla välkomna och gick som i vanlig ordning igenom ordningsreglerna.

När Wåhlander var klar med genomgången blev det dags för boxning, där man började med en kortare uppvärmning för att sedan börja sparras med varandra. Det var ett svettigt och blodigt segment som blev väldigt uppskattat av de deltagande kamraterna.

Efter att man hade boxats klart intog kökslaget köket för att börja med maten och samtidigt uppstod tid för mingel mellan de övriga kamraterna. Maten som så småningom serverades var pasta med skinksås, vilket blev väldigt uppskattat av de trötta kamraterna.

När kamraterna var mätta och nöjda avhölls själva månadsmötet där nästeschefen gick igenom en del strukturella förändringar med anledning av den tillväxt som skett i nästet och att man därför har bestämt sig för att se över och korrigera kampgruppsstrukturen. Man gick även igenom det som Näste 7 har medverkat i på sistone och gav beröm till de som förtjänade detta. Vidare gicks förväntningar för den kommande månaden igenom och där kan man konstatera att det kommer bli en ganska intressant månad!

Titel:Månadsmöte i den småländska skogen med blodig boxningskamp Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-01-08 Uppdaterad:2024-01-08

Läs också: