1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte med inslag av prepping

Lördagen den 9 mars samlades Näste 5 för att ha månadsmöte och en enklare utbildning i överlevnad.

När samtliga medlemmar och aktivister hade ankommit till den vackert belägna lokalen i Västerdalarna, hälsades alla välkomna och nästeschefen påbörjade mötet. Den första delen av mötet avhandlade de vanliga punkterna, däribland ”Fånghjälpen”. Kamraterna på plats informerades om den rättsliga situationen för tillfället och vad just de kunde göra för att hjälpa till.

I samband med denna punkt skrevs också brev och skickades vykort till dem som sitter fängslade av politiska skäl. Avslutningsvis hölls en lite längre diskussion om mer abstrakta ämnen, såsom motivation och förbättringar i verksamheten.

Efter detta var det dags för lunch innan mötets andra del skulle inledas. Just den här dagen serverades köttfärslimpa och potatis med tillbehör. Matpausen, inklusive efterrätten i form av morotskaka och kaffe, gav medlemmarna möjlighet till lite umgänge innan det var dags att fortsätta.

Återstående del av mötet ägnades åt samtal om prepping, där nästets vildmarksansvarige inledde genom att redogöra för sin egen överlevnadsstrategi vid en situation där det skulle behövas. Därefter hölls en presentation om hur en tryckkokare fungerar, vilket resultat den ger och hur den kan användas i en överlevnadssituation.

Efter det fick varje deltagare för sig berätta om sin egen situation när det gäller prepping. Det diskuterades kring ämnen som mat, hur länge man kan klara sig, matlagning och uppvärmning, var man har lyckats bäst samt vad man behöver förbättra. Samtalen var väldigt givande och många kände att de fick tillgång till idéer och strategier som kan användas på ett vettigt sätt framöver.

Klockan hade nu sprungit iväg, så efter ett långt och givande månadsmöte blev det dags att avsluta det hela och bege sig hemåt. Arrangörsgruppen städade och ställde i ordning lokalen; allt som skulle med hem packades ihop. Deltagarna tackade varandra för det goda sällskapet och sa sina farväl innan de skulle ses nästa gång.

Titel:Månadsmöte med inslag av prepping Författad av:Naste 5 Publicerad:2024-03-10 Uppdaterad:2024-03-10

Läs också: