1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Skogsvandring i Näste 7

Lördagen 16 mars var det dags för en vildmarksaktivitet i den småländska skogen utanför Tranås.

I ett regnigt väder samlades kamrater för att gå en sträcka på 10 km i skogen. Först och främst skulle dock packningen vägas, aktivister och aktivistaspiranter hade blivit tillsagda på förhand att ha 10 kg packning med sig. När invägningen var klar gick den vildmarksansvarige igenom grunderna i kompass och kartläsning, efter genomgången blev det dags för avmarsch.

Två kilometer in bestämde den vildmarksansvarige att det var dags för en kortare rast där motståndsmännen fick chansen att dricka kaffe och socialisera lite kamrater emellan. Regnet hade nu lagt sig och kom sedan tillbaka lagom till avmarsch igen, vilket skulle komma att vara en vanlig trend under dagen.

Motståndsmännen fortsatte sedan skogsvandringen och trots regnets återkomst var detta något som varken saktade ned kamraterna eller sänkte deras moral utan de fortsatte gå med raka ryggar och ett gott humör.

Marschen fortgick utan några märkvärdiga hinder och vid ungefär sex kilometer in blev det dags för lunchrast där kamraterna gjorde upp en lägereld med tändstål och kunde värma sin medhavda mat. Det var en gemytlig stämning och kamraterna fick möjlighet att lära känna varandra lite bättre och på det viset få en bättre och mer sammansvetsad grupp, vilket utomstående kommer märka av under kommande aktiviteter i Småland.

Efter rast blev det dags för avmarsch igen. Motståndsmännen kunde nu utan några problem ta sig igenom de sista 4 kilometrarna tillbaka till samlingsplatsen. Något som höjde kamraternas moral ännu mer var att det fanns kvar gamla klistermärken längs med vandringsspåret och motståndsmännen såg till att de lämnade kvar fler klistermärken än vad det fanns innan.

Till slut kom kamraterna tillbaka till samlingsplatsen där det var diskussioner om att ta en vända till, men efter lite diskussion kom motståndsmännen fram till att nöja sig med en runda denna gång. Dagens aktivitet gicks igenom och ytterligare lite socialiserande ägde rum innan kamraterna valde att tacka av varandra och bege sig hemåt igen för denna gång.

Titel:Skogsvandring i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-03-26 Uppdaterad:2024-03-28

Läs också: