1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Vi kommer aldrig att kunna bli terrorklassade”

Martin Holmgren resonerar kring inställningen bland nationella i Sverige gentemot staten, kampen och repression.

Få personer har nog undgått att ta del av informationen att Nordiska motståndsrörelsen terrorklassats av USA, som själva i ärlighetens namn är en riktig terrorstat. Resonemanget bakom detta är såklart inte att det organisationen gör är att bedriva terroristisk verksamhet, utan för att våra idéer ses som farliga för makten.

Nordiska motståndsrörelsen är världens största och mest kända öppet nationalsocialistiska organisation, som påtalar de verkliga problemen i världen, orsakerna bakom och hur de kan lösas, för folkets bästa. Människor och organisationer världen över har inspirerats av oss och skriver brev för att visa sin uppskattning, eller använder delar av vår politik, struktur och estetik som mall för sin egen organisation. Dessa människor kommer från Japan i öst till Argentina i väst och våra representanter har medverkat i poddar och fysiska möten i alla möjliga sammanhang.

Det finns nationella som anser att all utåtriktad aktivism är meningslös och beviset för detta är att makten ännu inte tagits över landet. Lokala kompisgäng är framtiden, då dessa inte ställer några krav och vem som helst kan gå med och göra det hon eller han tycker är roligt. Frågan är bara vilken framtid det är man pratar om? En framtid där svensken måste dra sig tillbaka allt mer och rasfrämlingarna tar över mer och mer av samhället?

Påståendet i rubriken kommer just från sådana nationella som anser att man mest ska umgås för sig själva och ha det trevligt, det vill säga samma sak som svenskar har gjort i årtionden, och som gjorde det möjligt för politikerna att köra över folket med sina skadliga beslut fattade i det dunkla. Självklart kommer några kompisar som är ute i skogen och grillar aldrig terrorklassas, då de inte är ett hot för systemet på något som helst sätt.

Har man dock ambitioner att utöka sin gemenskap och börja synas på internet och där man bor, då är den stora frågan för systemet vad dessa människor har för ideologi, huruvida de ska motarbetas eller ej. Rör det sig om kulturnationalister så är det bara de mest inbitna rödingar som kommer bry sig och eventuellt försöka sig på något som till exempel uthängningar.

En grupp nationella som däremot tycker att vita människor har rätt till ett eget land där de kan leva för sig själva är redan ute på hal is. Kom ihåg att Nato bombade sönder Serbien i princip bara för att de ville ha ett homogent vitt land. Rob Rundo blev internationellt efterlyst bara för att han tränade vita män i självförsvar och fostrade en sund kultur som var raka motsatsen till det som förespråkas i media. Sam Mélia spred klistermärken med pro-vita budskap och fick ett värre straff än en våldtäktsman.

Politikerna har insett att deras mångkulturella experiment är ett misslyckande då segregering är ett naturligt förhållningssätt för människor, därför pratas det nu om tvångsintegrering i tidig ålder. Ingen ska komma undan mångkulturen. De som försöker skapa vita samhällen bort ifrån kaoset kan mycket väl bli utpekade som farliga människor av media och politiker, och därmed få problem av alla dess slag.

Den som kan lite historia kommer säkert ihåg hur nationella utmålats som kriminella både en och två gånger och den som minns medias makt över informationen under ”pandemin” kommer ihåg hur fort det gick innan normalt fungerande människor blev hysteriska hypokondriker. På vissa platser i världen gick det så långt att människor blev misshandlade och i vissa fall till och med ihjälslagna för att de inte hade en pappersmask över munnen.

Massmedia är folkets fiende nummer ett och de kan få en folkkär ledare att se ut som en massmördare, medan en kriminell knarkare kan lyftas upp till helgon. Anser de att vita människor har fel åsikt finns det inga gränser de inte är villiga att passera för att svartmåla dessa, i hopp om att någon dåre ska göras deras jobb åt dem.

Att skapa ett samhälle i samhället som är av och för vita människor är alltid en bra idé och något som Motståndsrörelsen står bakom och själva jobbar för. Blir dessa grupper för framgångsrika och samtidigt har pro-vita idéer är det bara en tidsfråga innan folket i dessa blir uthängda, blir av med jobb och får bankkonton avstängda. Behöver man inte utstå någon repression alls är det för att man inte anses utgöra något hot. Som en känd målare en gång skrev ”Den, som på morgonen öppnar en tidning utan att finna, att han själv blivit förtalad däri, har inte använt den föregående dagen på nyttigt sätt”.

Skärmdump från SR.se. Det senaste skamlösa spridandet av lögner från den ”opartiska” pressen.

Fortsätt nätverka med andra nationella och bygg upp en folkgemenskap i ditt närområde, men kom ihåg att utan en riktig politisk förändring kommer vita människor av makten överlag anses vara terrorister tills motsatsen är bevisad. Sprider man dessutom öppet pro-vita budskap är det bara en fråga om hur effektiv man är innan man råkar ut för repressalier.

Makten vill med sin vansinniga repression av folk som uttrycker en obekväm åsikt, eller sätter upp ett klistermärke med något som inte är bögliberalt – ingjuta rädsla. Folket ska vara lika rädda för att uttala sig om den miserabla situationen i landet som det ryktas om att människor i Sovjetunionen var, där man knappt ska ha vågat viska till sin partner i sovrummet om hur man egentligen kände.

Bara genom en gemensam strävan kan vita ta tillbaka makten i sina länder och det sker inte med splittringar och avståndstagande, eller skadeglädje när en annan gruppering blir attackerad eller får sina bankkonton spärrade.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För vårt folk och vår framtid!

/ Martin Holmgren

Titel:”Vi kommer aldrig att kunna bli terrorklassade” Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-07-16 Uppdaterad:2024-07-29

Läs också: