1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Valsedlar till Kode!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagen den 20 juli spreds stora mängder nationalsocialistisk propaganda i Kungälvs kommun – och då främst i Kode, strax norr om Kungälv.

Kode besöktes redan förra veckan i syfte att upplysa kodeborna om att kommunen hemlighåller det faktum att man ska öppna en ”flyktingförläggning” på orten. Beväpnade med flygblad mottogs man väl, även om upplysningen om den nya invasionsbasen snarare mottogs med vrede. Någon som däremot inte gladdes åt Nordiska motståndsrörelsens opinionsbildning i Kode var chefen för den Ica-butik man stationerat sig utanför, vars usla uppförande går att höra i en ljudupptagning i det senaste avsnittet av Radio Kungälv.

Denna gång valde man att börja dagen i kommunens centralort, Kungälv. Utanför en av de större matbutikerna ställde man upp och började dela ut valtidningar och valsedlar till förbipasserande. Frånsett dels några snorkiga typer, dels sympatiserande lördagsflanörer så väcktes inte nämnvärda reaktioner, utan folk mottog tidningen för att ta sig an dess budskap i hängmattan eller i hemmets trygga vrå.

Efter drygt en timme bestämdes det att tiden var inne för en förflyttning. Folkflödet i Kungälv var tunt, så istället begav man sig till Kode. Som tidigare nämnts mottogs man en vecka tidigare väl i Kode och ett flertal efterfrågade då valsedlar. Nu var valsedlarna förberedda och redo att spridas.

Kodebor som en vecka tidigare fått gräma sig över att få en invasionsbas placerad i grannskapet hade haft tid på sig att smälta detta elände, och kunde nu mottaga valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen. Att göra användning av dessa valsedlar är det minsta man kan göra för att slå ett slag mot det system som verkar för att byta ut hela vårt folk till någonting annat.

En typisk diskussion uppstod med en sverigedemokratisk kodebo. Till en början så undrade hon varför man skulle lägga sin röst på Nordiska motståndsrörelsen när Sverigedemokraterna ändå skulle få så mycket röster och då sätta stopp för invandringen. Den som regelbundet läser Nordfront vet givetvis att Sverigedemokraterna knappast har detta i siktet, även om många desperat sätter sitt hopp till det. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka en liten stund hade man tillsammans rett ut vad Sverigedemokraterna faktiskt förespråkar och varför Nordiska motståndsrörelsen således är ett bättre val för den som vill att landets invånare ska vara vita och friska.

Till skillnad från förra veckan så stormade idag ingen butikspersonal ut med halvdana hot om att ”fysiskt avlägsna” nationalsocialisterna från platsen, utan istället anlände polis. Dessa var dock inte alls bråkiga, utan kommenterade bara att vädret var utmärkt för utomhusaktivitet. De var inne i matbutiken några minuter, innan de sedan lämnade platsen – utan att ens ha åsiktsregistrerat en enda motståndsman!

Under tiden som man delade flygblad och valsedlar till alla lördagshandlande så spred man även samma information till hushåll runt om i Kode. Dessa nådde 500 hushåll såväl centralt som lantligt.

En annan grupp ur nästet spred under dagen dryga 1400 flygblad i Diseröd, Munkegärde och Tveten.

Sammantaget var det alltså en produktiv dag som satt igång nya tankebanor i många Kungälvsbors huvuden. Om du som läser detta är intresserad av att hjälpa till i valarbetet – eller i kampen för vårt folks överlevnad överlag – så bör du skicka in en ansökan redan nu!

I övrigt uppmanas läsarna att hålla er uppdaterade om nästa avsnitt av Radio Kungälv!

Titel:Valsedlar till Kode! Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-07-22 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: