1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Rättegång i Lund

Aktivister i Näste 3 åtalade efter "Tumultet i Lund"

I veckan inleddes Lundsrättegångarna, ett år efter ”Tumultet i Lund” där mötesstörare konfronterades.

Tillbakablick till den första Juni 2019

Det var den första Juni 2019 som vänsterextremister hade samlats för att försöka störa Motståndsrörelsens aktivister vid en offentlig flygbladsutdelning i den skånska staden Lund. Flygbladsutdelningen gick bra och det var inte förrän efteråt när aktivisterna var på väg därifrån som tumultet uppstod då vänsterextremisterna valde att skrikandes i en megafon, närgånget följa efter. När man kom till Bantorget och konfrontationer uppstod försvarade sig motståndsmännen mot den tre gånger större samlingen vänsterextremister som i panik både flydde och fäktade. Händelsen blev mycket omskriven i lögnmedia och hyllat av nationella som tröttnat på yttrandefrihetshatande kulturmarxister.

En av de så kallade ”motdemonstranterna” uttalade sig på följande sätt i Skånska dagbladet:

Jag såg en person bli nedbrottad och en annan dragen i håret, säger ett vittne till Skånskan, som själv gick i motdemonstrationen men som ska ha backat när tumultet uppstod.

– Jag var livrädd.

Nu, ett år senare är händelsen åter igen på tapeten då sju av Motståndsrörelsens aktivister åtalas för bland annat misshandel och försök till våld mot tjänsteman. Medieetablissemanget har i samband med rättegången passat på att hetsa i sina tidningar mot motståndsmännen. Bonniertidningen Expressen valde att hänga ut aktivisterna med namn och bild innan de blivit dömda, något som Nordfront skrivit om.

Som svar på Expressens frågor uttalade sig Motståndsrörelsens talesman och aktivist Sebastian Elofsson som följande:

Aktivisterna som står åtalade, inklusive mig själv, agerade i självförsvar mot en samling vänsterextremister. En hotfull situation uppstod och vi agerade därefter. Och även om rätten sedan skulle hävda något annat så står vi ändå fast vid vårt agerande.

Hela rättegången är befängd. En skenrättegång mot politisk opposition arrangerat av en stat som mördar sitt eget folk genom massinvandring och mångkultur.

Under alla tre dagarna, nämligen den 26, 28 och 29 Maj var polisnärvaron extremt hög, med både patrullerande, kravallutrustade poliser på hästar, drönare och polishelikoptrar.

På plats fanns inte bara de åtalade aktivisterna, journalister och poliser utan även en hel del vänsterextremister som visade upp sig både i och utanför tingsrätten. Bland annat syntes sängvätaren och antifjanten Showan Shattack som satt på säkert avstånd bakom väktare och poliser. Flera andra AFA sympatisörer och vänsterextremister såsom Victor Pressfeldt satt också och hycklade i rättsalen.

När rättegångarna väl hade börjat och alla åtalade och målsägande var på plats var det en sak som utmärkte sig särskilt, nämligen kontrasten mellan de två lägrena. På ena sidan satt Nordiska motståndsrörelsens aktivister och på andra sidan några av södra Sveriges mest degenererade och sorgliga skara människor, både fysiskt och psykiskt. En av dessa var ”doktoranden” Mikael Mery Karlsson som veckor efter händelsen suttit i fosterställning och bölat enligt egen utsago.

Åklagaren som under hela rättegången ville få det till att det inte fanns någon hotbild mot aktivisterna den första Juni och därmed ingen anledning för aktivisterna att försvara sig kunde, när frågan kom på tal, dock inte förklara anledningen till det stora polispådraget runt om rättegången om det saknades en hotbild.

Samtliga aktivister var nöjda med sina respektive försvarsadvokater som gjorde ett bra jobb under hela rättegången. Majoriteten åtalspunkter hade, i ett sunt rättssamhälle lagts ner, alternativt aldrig tagits upp. I ett sjukt samhälle däremot, där staten inte bara mördar sitt eget folk utan även trycker ner och inför enorma repressalier mot alla som motsätter sig detta folkmord kommer dess rättssystem inte att ta hänsyn till de specifika fallen och vad som egentligen hänt, utan kommer istället att försöka döma sina politiska fiender.

Därför är det viktigt att, oavsett vad tingsrätten beslutar, förstå att detta fallet inte enbart handlar om att döma enskilda individer utan om att döma Nordiska motståndsrörelsen som organisation.

Aktivisterna kommer naturligtvis att överklaga beslutet om de nu blir dömda och Motståndsrörelsen.se kommer att återkomma om fallet.

Avslutningsvis hälsar Sebastian Elofsson att:

Domen kommer inte förrän om två veckor. Men redan nu står det klart att det är en politisk dom som väntar oss. Både polis och åklagare har målat upp tumultet på Bantorget som en attack från Motståndsrörelsens aktivister mot en grupp oskyldiga människor utan någon som helst politisk koppling till varandra.

Trots att det under huvudförhandlingarna har framkommit att flera av de målsäganden är engagerade i det folkfientliga Ung vänster och har tydliga kopplingar till den vänsterextrema terrororganisationen Antifascistisk aktion (AFA).

Hela rättegången är en skenrättegång från det folkfientliga systemet riktat mot Nordiska motståndsrörelsen i egenskap av politisk opposition. Man vill genom fängelsestraff och höga bötesstraff knäcka aktivisternas kampvilja.

Men vi kommer att fortsätta kämpa för vårt folks överlevnad och frihet mot företrädarna och förespråkarna av det här sjuka samhället där våldtäkter, brutala mord, dödsskjutningar och sprängdåd är vardagsmat. Inför denna stat som mördar och skändar sitt eget folk kommer vi inte att vika oss en millimeter.

Vi kommer att fortsätta kampen mot folkförrädarna i riksdag och regering tills segern är vunnen och vårt folk återigen kan leva stolta och fria i ett samhälle utan mångkultur, gängkriminalitet och korruption.

Titel:Rättegång i Lund Författad av:Naste 3 Publicerad:2020-05-31 Uppdaterad:2020-05-31

Läs också: