1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsen tackar er för era donationer

Nordiska motståndsrörelsen och Näste 3 i synnerhet tackar alla de som solidariskt har skänkt pengar till aktivisterna i Näste 3.

50 000 kronor nu uppnått!

https://peertube.se/videos/watch/f0f2c4ad-69a0-4f96-b29d-11070fe4282f

Era solidariska donationer har nu uppnått över 50 000 kronor. Denna summa har gjort att aktivisterna i Näste 3 har fått all ekonomisk hjälp de behöver för Lundtumultet.

På drygt en veckas tid, mitt under juletidens omkostnader har kamrater, stödmedlemmar, sympatisörer och andra organiserade nationella visat sitt stöd och detta är vi tacksamma för.

Swishkontot kommer att vara uppe en tid till för de som fortsatt vill skänka pengar till framtida utgifter för Fånghjälpen. Swisha då till nummer 0762 258 124

Daniel Gerdås som är nästeschef för Näste 3 säger till Motståndsrörelsen.se:

— Jag vill tacka alla er kamrater och fränder som stöttat aktivisterna i Näste 3. Det är moraliskt stärkande att känna att vi har alla er bakom oss och att ni kunde bidra så snabbt med en så stor summa pengar mitt under julens alla utgifter.

Det är med stor glädje jag har meddelat de dömda aktivisterna om den solidariska hjälp de har fått.

Motståndsrörelsen och Näste 3 visade upp två gånger i Lund att den röda ohyran inte kan hålla gatorna själva utan tvingats ta stöd av det liberala systemet som de tjänar varje dag.

Titel:Nordiska motståndsrörelsen tackar er för era donationer Författad av:Naste 3 Publicerad:2020-12-27 Uppdaterad:2020-12-28

Läs också: