1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Torgmöte i Vetlanda

Lördagen den 6 mars genomförde Näste 7 ett torgmöte i Vetlanda med anledning av onsdagens terrordåd där en afghan gick […]

Lördagen den 6 mars genomförde Näste 7 ett torgmöte i Vetlanda med anledning av onsdagens terrordåd där en afghan gick till attack mot folk på stan och skadade sju personer. Motståndsmännen delade ut specialtryckta flygblad som informerade om dådet samt om den mångkulturella terrorn i Vetlanda de senaste åren och Nästeschef Hampus Maijala höll ett tal på ämnet.

”Politiker och media bär huvudansvaret och det kommer inte att ske någon förändring så länge DU fortsätter att ge dem makt. Det är DU som röstar på något av de åtta riksdagspartierna; DU som konsumerar den etablerade median, och du som av feghet är tyst istället för att slå tillbaka. Det är DU som bestämmer om fler ska falla offer för främlingsinvasionen eller om det faktiskt är nog nu.”

Utdrag ur Hampus Maijalas tal.

När aktiviteten var avslutad blev alla motståndsmän visiterade av polisen och anklagade för det absurda brottet att ha genomfört en otillåten sammankomst.

Men dagen slutade inte där, motståndsmännen fortsatte att dela ut flygbladen till hushåll i Vetlanda, tätt förföljda av ett dussintal poliser med två piketbussar.

Den patetiska Följa John-leken pågick i ungefär en timme.

När flygbladsutdelningen var avklarad blev kamraterna återigen trakasserade av polisen, denna gången genomförde de en flygande besiktning av en av motståndsmännens bilar.

Denna mycket lyckade dag avslutades med mat och samkväm hemma hos en kamrat.

Till alla Vetlandabor och andra smålänningar som ännu inte gått med i kampen för vårt folks räddning: nästa gång vi är ute på gatorna kan du stå där och kämpa med oss istället för att bara läsa om det i efterhand. Det är dags att du fattar modet och går med i Motståndsrörelsen!

Titel:Torgmöte i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2021-03-06 Uppdaterad:2021-03-13

Läs också: