1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampsportsträning i Trollhättan – Näste 2

Under lördags förmiddagen körde Näste 2 ett långt och lärorikt träningspass i Trollhättan.

Den 13 mars sammanstrålade medlemmar och aktivister ifrån hela nästet för att träna ihop. Det som stod på schemat denna dag var först teknikträningen med de mest grundläggande slagen.

Man delades senare in i par och grupper baserat på kunskapsnivå och behov för dagen. Vissa gick vidare till sparkar eller olika slagkombinationer, medans andra fortsatte att öva på grunderna.

Aktivister tränade även på hur man försvarar sig mot trubbiga föremål så som basebollträ och batonger. Detta gör man bäst genom att komma in nära på personen med tillhygget, då batongen eller liknande blir nästintill värdelös.

När detta då tränades på, resulterade det i att båda kamraterna flög i backen och vild markstrid uppstod. Vid flera av dessa brottningar kom mindre skador frekvent och blod bokstavligt talat sprutade på sina ställen.

Efter välbehövliga lektioner i avväpning var det sedan dags för sparring. Ronderna var stundtals hårda och intensiva, men deltagarna kämpade tappert.

Träningen var mycket lyckad och fler av liknande karaktär är redan inplanerade.

Sympatisörer är välkomna att delta, oavsett kunskapsgrad eller tidigare erfarenhet. Du kan kontakta Näste 2 på mejladressen [email protected]

Titel:Kampsportsträning i Trollhättan – Näste 2 Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-03-14 Uppdaterad:2021-03-16

Läs också: