1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Hinderbana och kampsport i Småland

Augusti månad avslutades för Näste 7 med en tuff träningsdag.

Söndagen den 29 augusti samlades medlemmar från Näste 7 på det Småländska höglandet för kampsportsträning. Denna gång bjöd uppvärmningen på något extra då man värmde upp med att genomföra en militär hinderbana där kamraterna fick sätta sin fysik på prov.

Klätterväggar, armgång, balansgång och tunnlar var bara några av de hinder som stod i vägen för de kämpande medan de navigerade sig igenom hinderbanan. Men det var inte bara hinder att ta hänsyn till, då den kuperade terrängen dessutom erbjöd många backar och krön.

Efter slutförd uppvärmning tog man en kortare paus för att återhämta sig medan utrustningen plockades fram för nästa moment; kampsport. Under tiden fick kamraterna möjlighet till att prata av sig mellan klunkarna av vatten efter strapatsen.

Under kampsporten tränades slagkombinationer, sparkar, reaktionsförmåga och snabbhet. Varje omgång varvades dessutom med såväl armhävningar som knäböj tills all ork var förbrukad.

Efter att alla deltagare kämpat väl och länge och mjölksyra, illamående, så väl som blodsmak började ta ut sin rätt, rundades träningen av för dagen. På vägen tillbaka till samlingsplatsen summerades dagens aktivitet under stor munterhet innan man bjöd varandra på återseende.

Vill du delta på aktiviteter som denna och slipa dig själv till en motståndets spjutspets? Ta då klivet in i kampen, ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Hinderbana och kampsport i Småland Författad av:Naste 7 Publicerad:2021-09-05 Uppdaterad:2021-09-06

Läs också: