1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Familjen och vännernas motstånd

Vissa människor blir påhejade av deras föräldrar för deras engagemang, andra inte. Ofta baserar de sina argument efter den moral som flertalet medborgare har men som maktens ledare inte har.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.se.

Alla som kommer organisera sig med något som har med nationalsocialismen att göra har någon familjemedlem eller vän som kommer ogilla ditt engagemang till den grad att de aktivt kommer att försöka förmå dig att upphöra med ditt motstånd mot rasfienderna. Det behöver inte vara en ensam person utan det kan vara flera inom familjen som motarbetar ditt engagemang. Deras bevekelsegrunder kan vara olika, de kanske lägger stor vikt vid hur människor socialt ser på familjen.

Kort bör dock sägas att alla som sysslar med politik kan råka ut för detta, du kan vara en socialdemokrat bland en grupp vänner som alla är moderater eller har du en fader eller moder som är moderat. Det kan gå till hätskt till även i dessa förhållanden, jag har hört historier.

De kanske har en annan politisk syn, de kanske fortfarande befinner sig i ett stadie av hjärntvätt där ett blandrassamhälle är bra och judarna är alla totalt felfria och oskyldiga. Eller så har de en invandrare på jobbet som de gillar. Det ovanstående gäller självklart dina vänner också.

Vem är hjärntvättad?

De tror kanske att du har blivit hjärntvättad, men sanningen är att det är de som är hjärntvättade av den här staten. Du har läst bägge sidors historia, en som du fick genom skolan, sedan en som du fått genom självstudier. Vi vet om att det är självstudier, för skolan lägger inte fram vad Hitler, Goebbels, Göring eller vad de andra nationalsocialisterna uttryckte i tal eller skrift. Skolan feltolkar, ofta medvetet vad de talade om och skrev. De har bara fått den ena versionen som är fylld av propaganda, därför är de oförmögna att förstå varför du tycker som du gör.

Sanningen är att det här landet håller allt mer på att bli en stinkande mångetnisk och mångkulturell smörja. Det svenska samhället var på topp men detta samhälle gavs bort, jag har sagt det innan och jag säger det igen, ert arv har givits bort till främlingar.

Sanningen är också att era familjemedlemmar och vänner med största sannolikhet tillhör gruppen ”massan”, det gör att de har svårt för logiska argument och långa sakliga utläggningar. Du kan slänga böcker över dem, spamma länkar, tatuera in citat på insidan av deras ögonlock – de kommer ändå inte att titta! De är känslostyrda och roligt nog väldigt auktoritetstroende, därför dansar de efter denna auktoritära liberala demokrati som har lärt dem att nationalsocialismen är ondskan själv.

Var inte rädd för att hota med kudden mot boomern

Eftersom de är känslostyrda så kommer de kanske känslomässigt försöka utpressa dig genom att säga att det är moraliskt fel att vara nationalsocialist. Var inte rädd för att kontra när de försöker skuldbelägga dig för ditt engagemang. Kontringar kan vara att du anklagar den äldre generationen för att ha skapat det här samhället. Nu vet vi att eliten är de som styr vad massan tror på, men släkt och vänner tror att det är de som styr, utnyttja detta till max, de är skyldiga! Du kan berätta allt om elitens makt senare när de slutat dumma sig.

Är det riktigt infekterat med föräldrarna så de pratar om att göra dig arvlös eller sparka ut dig från hemmet, var då inte rädd för att vara lika hänsynslös tillbaka. Hota tillbaka med att det inte blir några träffar med de framtida barnbarnen och att de kommer dö ensamma på ålderdomshemmet i bajsblöja med en invandrare som inte kan tala svenska som sköter om dem.

Med syskon och vänner blir det svårare att hantera men här är det viktigt att inte låta dem dominera argumentationen med deras hjärntvättade resonemang om att alla människor är likadana, det finns bara en ras och det är människan och allt de kan komma på. Ibland eller med vissa kommer det kanske bli en permanent splittring, men så länge de inte rasblandar ska du komma ihåg att du kämpar också för dem och deras vita barn även om de inte förstår det då eller någonsin kommer att förstå det.

Brottslighet

Vissa av familjemedlemmarna eller vännerna kanske tycker att nationalsocialistiska rörelser som Nordiska motståndsrörelsen använder sig av brottsliga metoder och därmed är de felaktiga. Ja, att sätta upp klistermärken är även det en brottslig handling. Men man ska även veta att samtliga politiker har gjort sig skyldiga till mycket värre brott, de har alla skänkt bort vårt land, de hade alla befunnits skyldiga till detta om någon ställt dem inför domstol.

Varje stat eller regim önskar att deras undersåtar har en moral där man ställer till med så lite jävulskap som möjligt mot deras egna styrelseskick. Massan får inte förstöra, misshandla, stjäla, mörda, ljuga och så vidare. Härskarna har en annan moral, de gör allt detta och om de själva inte gör det så gör någon annan det åt dem. Mördar politiker? Ja, våra politiker samarbetar med styrande politiker i andra länder där man aktivt mördar sina motståndare. I Sverige skickar man även med trupp för att bistå dödandet. En soldat som dödar en annan person är en mördare, det är bara det att man kategoriserar soldaten i ett annat fack för att göra detta mördande mer acceptabelt.

Härskarnas egna moral brukar massan ignorera, de vet ofta om det men de ids inte göra något åt det för då hade nästan alla politiker och journalister blivit hängda i lyktstolparna samtidigt som finansvalparna fått så mycket varmt guld som de kunnat ta emot i deras giriga strupar.

Detta är en viktig punkt för dem att förstå, för det politiska samtalet idag är ofta disneyfierat, det ligger ofta rent ut sagt på ett barns nivå. Detta är för att få en lugn befolkning men samtidigt är det så att härskarmoralen är det som behövs om man skall styra en nation.

Demokratins förljugenhet

Själva essensen i en demokrati är att ljuga för att framställa sig i bättre dager. ”Alla politiker ljuger”, kan man höra någon säga när man påpekar att någon ur deras parti har ljugit och detta är till viss del sant, men vad säger inte det om vilken typ av människor som folket väljer och om hur hela samhället accepterar lögnaktigheterna.

Jag menar på att ett auktoritärt samhälle har en mycket större chans till att bli ett ärligt samhälle. För i ett sådant samhälle kan de styrande meddela tråkiga men nödvändiga beslut till folket i större omfattning utan att någon politiker eller politiska grupper skriker ut falska förhoppningar i syftet att vinna över den oförståndiga massan som inte har förståndet att avgöra de bägge parternas ståndpunkter.

Påtryckningar mot dig

För de som utsätts för påtryckningar är det viktigt att förstå att de inte är de första som har blivit utsatta för det. Det finns människor med erfarenhet som själva har varit med om detta förr.

Är du färsk så fråga också om hjälp med argumentationen om det är så att familjemedlemmarna vill diskutera saker som du kanske inte känner att du har all fakta om. Men det viktigaste av allt är att du är beredd att hitta din egen väg och att du vågar genomföra det oavsett vad andra tycker. Står du bara på dig så är det ändå något de kommer att respektera, för människor (och det gäller även din familj och dina vänner) dras till styrka och beslutsamhet, de ser instinktivt upp till det.

Titel:Familjen och vännernas motstånd Författad av:Marcus Hansson Publicerad:2021-11-13 Uppdaterad:2021-11-15

Läs också: