1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Årets första offentliga flygbladsutdelning i Skåne

Aktivister höll månadsmöte och delade flygblad i Örkelljunga centrum.

På lördagen den 8:e januari sammanstrålade aktivister från Näste 3 för att sprida Motståndsrörelsens budskap i Örkelljunga. Utanför både Coop och Ica ställde aktivisterna upp sig.

Trots dåligt väder gick flygbladen åt och det märktes tydligt att de absolut flesta visste vad Motståndsrörelsen var för någonting. Reaktionerna var blandade, varav merparten positiva. Motståndsrörelsens aktivister framstod som väldigt vettiga och seriösa till skillnad från en och annan dåre som hjärntvättats av systemmedia, vilket blev mycket tydligt för förbipasserande och åskådare.

Efter aktionen höll man sedan månadsmöte där man planerade inför hela kampåret. Nästeschefen Daniel Gerdås gick även igenom året som gått och det diskuterades om de mest omtalade aktionerna som Näste 3 utfört under 2021. Eftersom att Näste 3 toppade listan på de bästa aktionerna med flertalet aktioner har motståndsrörelsen.se intervjuat Daniel Gerdås, en intervju som kommer att släppas inom kort.

Titel:Årets första offentliga flygbladsutdelning i Skåne Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-01-15 Uppdaterad:2022-01-17

Läs också: