1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i Småland med utbildning i IT-säkerhet

Lördagen den 12:e februari var det åter dags för Näste 7 att mötas upp.

Den första aktiviteten för dagen var en genomgång om IT-säkerhet, kryptering, och olika dataprogram nästet använder sig av. Syftet var att säkerställa att medlemmar kan kommunicera internt utan att obehöriga ska kunna avlyssna det som sägs för att tillgodose sig eventuell information som de sedan kan använda för att trakassera den politiska opposition som Nordiska motståndsrörelsen utgör. Några nya medlemmar fick också hjälp med att få igång dessa program på sina datorer.

När detta var avklarat åt man sig mätta på en mycket väl tillagad soppa, varefter det hölls en del enskilda samtal med medlemmar.

Sedan hölls månadsmötet. Man gick igenom den senaste månadens händelser i nästet och utvärderade vad som gått bra och vad som kunde gått bättre. Under januari månad har Näste 7 bland annat genomfört en vildmarksaktivitet, två offentliga aktiviteter samma dag i Eksjö och Jönköping, man har deltagit på demonstrationen i huvudstaden den 22:a samt genomfört aktivism på förintelsens minnesdag.

Efter det hölls det en studiecirkel där man gick igenom det åttonde kapitlet i Vår väg, som handlar om försvaret av den framtida nordiska staten. Man diskuterade bland annat igenom följande punkter:

  • Återinföra allmän värnplikt och utöka värnpliktstiden till minst två år.
  • Se till att alla som fullgjort sin värnplikt även förvaltar sitt tjänstevapen i det civila livet, men självklart fråntas rätten att inneha vapnet om det hanteras på ett oansvarigt sätt.

Innan man avslutade och tackade varandra för dagen åt man en mycket smaklig efterrätt, nämligen pannkakor med hallonsylt och glass.

Titel:Månadsmöte i Småland med utbildning i IT-säkerhet Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-02-15 Uppdaterad:2022-02-20

Läs också: