1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Varma gratulationer till Nordfront!

En hälsning från Motståndsrörelsen till vår samarbetspartner som idag fyller 10 år.

Idag är det 10 år sedan nordfront.se lanserades efter att ha förvisats för Motståndsrörelsens medlemmar på aktivistdagarna 2012. När Nordfront lanserades tog det över som officiellt hem för organisationens svenska gren från sidan patriot.nu som tidigare haft rollen.

Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen 2017 bär sköldar som gör reklam för dess dåvarande hem på nätet nordfront.se.

Även om rollen sedan den 26 mars 2020 övertagits av denna sida och Nordfront blivit än mer fristående, är det fortfarande många medlemmar i Motståndsrörelsen som är aktiva i arbetet med att driva och uppdatera Nordfront med innehåll varje dag. Vi är också fortsatt stolta över att kalla Nordfront vår samarbetspartner då vi ser det som den tveklöst bästa alternativa nyhetssidan på nätet idag.

Chefredaktören för Nordront, Martin Saxlind, har dagen till ära skrivit en krönika (som i sin helhet kan läsas här):

Detta med Nordfronts kontinuitet är enligt mig en av våra största styrkor. Förutom Fria Tider tror jag inte att några andra alternativmedier funnits lika länge som Nordfront, även om vissa är nära (Nya Dagbladet som lanserades hösten 2012) och andra i praktiken funnits länge även om de bytt namn många gånger som Samnytt. Bland nationella nyhetsmedier hade Info14 lagt ned året innan Nordfront lanserades medan Realisten och nationell.nu fortfarande fanns då, men inte nu längre.

Att under lång tid bedriva den typ av verksamhet vi bedriver är uppenbarligen inte helt enkelt. Många förstår nog inte de stora mängder ideellt arbete som väldigt många personer genom åren lagt på Nordfront. Utöver oss som hörs och syns offentligt är det många som plikttroget bidragit till Nordfront anonymt och därför inte kunnat få det offentliga erkännande som de i många fall hade förtjänat…

…Vore det inte skönt och passande att lägga ned verksamheten nu efter tio slitsamma år? Nej! Vi skickade förra månaden in vår ansökan om att förnya utgivningsbeviset, som annars går ut efter tio år, och siktar nu på tio år till.

Tio år till där vi ska fortsätta kritisera den judiska makten, granska extremvänstern och bekämpa folkutbytet. Tio år till där vi ska lyfta fram de sunda alternativen till kulturmarxismen och globalismen. Tio år till där vi ska radikalisera det svenska folket och vara en nagel i ögat på systemet.

Titel:Varma gratulationer till Nordfront! Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-05-07 Uppdaterad:2022-05-07

Läs också: