1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Helsingborgs dagblad smutskastar Motståndsrörelsens kandidater

Bonniertidningen oroar sig över Motståndsrörelsens framfart i Örkelljunga och deras lögner bemöts i denna artikel.

Ett par dagar efter de mycket lyckade Örkelljungadagarna som Motståndsrörelsen dominerade så släppte Bonnier-tidningen Helsingborgs dagblad en artikel där de försökte svartmåla Motståndsrörelsens kandidater som ställer upp i Örkelljunga kommun.

Det är uppenbart att tidningen ser Motståndsrörelsens potential i Örkelljunga där Sverigedemokraterna är största parti och där Motståndsrörelsen på senare tid visat sig vara en stark kraft och det revolutionära alternativet.

Journalisten Annsofie Wieland försöker i artikeln ”Två namn på NMR:s lista – Båda dömda för brott” som så många folkfientliga medier tidigare gjort, att utmåla våra kandidater som kriminella. Hon inleder artikeln bland annat genom att skriva:

Sebastian Elofsson och Marcus Hansson heter NMR:s kandidater i Örkelljunga, där det högerextrema och rasistiska partiet gör en offensiv i kommunvalet. Marcus Hansson dömdes så sent som i höstas för hets mot folkgrupp i flera fall. Brotten begicks under en period då han var ansvarig utgivare för NMR:s webbtidning Nordfront.

Att våra aktivister skulle vara någon typ av gängmedlemmar eller tungt kriminellt belastade individer är en lögn vilket aktivisterna som i det här fallet pekas ut som är ett utmärkt exempel på.

Marcus Hansson som dömts för exempelvis Hets mot folkgrupp och misshandel hade inga domar mot sig innan han beslutade sig för att kämpa för Norden och vårt folks överlevnad. Han dömdes alltså inte för kriminella handlingar med syfte att gynna sig själv eller sin ekonomiska situation, utan enbart av offervilja för hans politiska engagemang. Han dömdes till exempel för Hets mot folkgrupp efter att ha tagit på sig den viktiga uppgiften som ansvarig utgivare för den fristående nationellt socialistiska tidningen Nordfront.se.

Marcus Hansson delar flygblad under Örkelljungadagarna.

Dessa domar slogs fast för att han valt att ta striden för yttrandefrihet och svenskarnas rätt att uttrycka missnöje mot makthavarna och den förda politiken, inte genom att hetsa mot någon folkgrupp. Hets mot folkgrupp är nämligen en lag som politikerna nästan uteslutande använder mot svenskar som uttrycker missnöje med det pågående folkutbytet. Lyssna gärna på Ledarperspektiv avsnitt 4 om du vill sätta dig in mer i Hets mot folkgrupp-lagstiftningen.

Samma gäller Sebastian Elofsson, Nordiska motståndsrörelsens förstanamn i Örkelljunga. Elofsson har dömts två gånger, varav den ena i samband med politisk aktivism, i självförsvarssyfte. Då dömdes han för försök till misshandel efter konfrontation med vänsterextremister i Lund 2019. Den andra domen gällde brott mot knivlagen, eftersom att Elofsson till skillnad från många andra svenskar vill kunna försvara sig själv i ett samhälle som blir alltmer otryggt på grund av politikernas förräderi.

Marcus Hansson har för övrigt skrivit en mycket passande artikel om ämnet som kan läsas här: Nordbor – se till att skaffa vapen.

Sammanfattningsvis har båda två av Motståndsrörelsens valkandidater alltså enbart dömts i samband med politisk aktivism, i självförsvarssyfte eller för politiska uttalanden som strider mot svensk förtryckarlagstiftning.

Läs även: Är våra medlemmar kriminella?

Att en stat dömer, försvårar för och utsätter reell politisk opposition för repression har skett i nästintill alla länder genom historiens gång och skiljer sig inte från dagens Sverige. Makthavarna med hjälp av sina massmedier vill behålla makten till varje pris och försöker därför ständigt att hitta saker som kan utmåla deras fiender (alltså Motståndsrörelsen) i dålig dager. Den här artikeln var ett av deras första försök till att smutskasta Sebastian Elofsson och Marcus Hansson i samband med valkampanjen i Örkelljunga och det var ett dåligt försök.

Sebastian Elofsson talar till Örkelljungaborna.

Helsingborgs dagblads tafatta artikel är bara en i mängden av artiklar som försöker svartmåla Nordiska motståndsrörelsen som organisation och utmåla våra representanter som kriminella, något som vi lär se mycket mer av innan valet i höst.

Något som också är viktigt att nämna i sammanhanget är de båda kandidaternas offervilja och hängivenhet till kampen för svenskarnas överlevnad som visas i dessa domar. Motståndsrörelsens medlemmar och aktivister är inte som andra partiers medlemmar. Vi är inga politiker. Vi kämpar inte för att kunna tjäna lite extra pengar, vi kämpar för det vi tror på och vi hamnar hellre i rättegång och döms, kastas i fängelse eller till och med går det värsta av öden till mötes eftersom att vår kamp gäller våra egna barn, våra familjer och vårt folks överlevnad. Hur många av dagens socialdemokrater eller sverigedemokrater till exempel skulle fortsätta sin politiska karriär om de visste att det skulle försätta dem själva i rättegångssalar eller rentav fängelse?

Våra medlemmar, inte minst Sebastian Elofsson och Marcus Hansson, har med dessa domar endast visat att de är män som agerar och inte viker sig, inte låter sig tystas och att de har precis vad som krävs för att styra Örkelljunga!

Bild från demonstration mot vaccinpass i januari då tusentals svenskar trotsade etablissemanget.

Nordiska motståndsrörelsen är en organisation full av idealister och flitiga, hårt arbetande män och kvinnor som har potential att bygga något nytt och starkt, och inom en nära framtid, något i Örkelljunga. Varken Bonnier-pressens alla tidningar eller de korrupta domstolarnas domar kommer kunna hejda nationalsocialismens popularitet när svenskarnas liv förvärras alltmer på grund av makthavarnas anti-svenska folkutbytes-politik.

Nordiska motståndsrörelsen kommer så småningom att styra både Örkelljunga och Norden, frågan är inte om utan när!

Titel:Helsingborgs dagblad smutskastar Motståndsrörelsens kandidater Författad av:Cedric Höglund Publicerad:2022-06-03 Uppdaterad:2022-06-04

Läs också: