1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Valaktivism i Munkedal

Valkandidaterna var ute och bedrev valaktivism i Munkedal.

Munkedals kommun i Västra Götaland är en av de kommuner där Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i höstens val. Under lördagen den 16 juli samlades medlemmar i Näste 2 för att upplysa kommuninvånarna om möjligheten att rösta på ett verkligt alternativ till de partier som är ansvariga för Munkedals och Sveriges negativa utveckling inom i stort sett varje område – möjligheten att göra ett revolutionärt val.

Flygblad delades ut i brevlådor i Munkedal och Dingle, på vilka viktiga politiska huvudpunkter finns listade, exempelvis att Nordiska motståndsrörelsen vill verka för återupprättad trygghet och ökad nationell självförsörjning.

Medverkade på aktiviteten gjorde Fredrik Vejdeland och Samuel Johansson, Nordiska motståndsrörelsens kandidater till kommunfullmäktige i Munkedal, båda med lång erfarenhet i rörelsen. De båda har tidigare talat på 1 maj i Munkedal.

Fredrik Vejdeland bedriver valaktivism.
Samuel Johansson passar på att testa utegymmet vid Örekilsparken.

Om de blir invalda kommer de att verka för bättre användning av kommunens skatteintäkter, så att pengarna går till kommunens egna unga och äldre, exempelvis genom fler timmar för hemtjänsten, bevarandet och återupprättandet av byskolor, samt meningsfulla aktiviteter för ungdomar – istället för slöseri kopplat till invandring och integration och olika indoktrineringsprojekt. För mer information om vad de vill åstadkomma i kommunen om de blir invalda, besök Munkedal.Motståndsrörelsen.se.

Efter att utdelningen av flygblad var avklarad samlades medlemmarna i Örekilsparken för att ha möte i det fina sommarvädret, till vilket det avnjöts lunch från grillen.

Titel:Valaktivism i Munkedal Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-07-23 Uppdaterad:2022-07-25

Läs också: