1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

 • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
 • Ja, det är ok
 • Nej, jag godkänner inte den
 • Jag vill läsa mer
 • Jag bryr mig inte (Ja)

Nu kan du beställa valsedlar till valet i september

Säkerställ att du får hem valsedlar för Nordiska motståndsrörelsen i tid.

Nordiska motståndsrörelsen ställer i årets val upp till riksdagen samt till kommunvalen i Ludvika, Munkedal, Vetlanda och Örkelljunga. Du kan läsa mer om alla kandidater och våra politiska ambitioner på kampanjsidan för valet.

Då det inte alls är säkert att det kommer finnas några valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen på ditt valkontor måste du antingen ta med dig sådana själv när du ska rösta, alternativt att du tar en tom valsedel och skriver Nordiska motståndsrörelsen på denna. Namnet måste då skrivas exakt så – Nordiska motståndsrörelsen – med stort N och litet m – inte NMR, Motståndsrörelsen eller Nordiska Motståndsrörelsen.

Då vi är ett ideellt parti helt utan statligt stöd har vi tyvärr inte möjlighet att skicka ut valsedlar hur som helst. För att få tag i valsedlar kan du därför göra på något av följande vis:

 • Skicka ett oanvänt frimärke (eller flera om du vill stödja kampen) och din adress till vår postadress:
  Nordiska motståndsrörelsen
  Box 52
  772 22 Grängesberg
 • Om du bor i närheten av Ludvika, Munkedal, Vetlanda eller Örkelljunga kan du ta kontakt med våra representanter där via kontaktuppgifterna på respektive valsida (Klicka på ortsnamnen) för att komma överens om ett annat vis att få valsedlar.

Du kommer då få ett antal valsedlar så det räcker till både dig och dina bekanta.

Tack på förhand för ditt stöd och din röst!

Titel:Nu kan du beställa valsedlar till valet i september Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-08-01 Uppdaterad:2022-08-11

Läs också: