1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Effektivt valarbete i Örkelljunga

Motståndsrörelsens aktivister i Skåne fortsätter med valkampen i Örkelljunga kommun.

På lördagseftermiddagen fortsatte man sätta upp plakat med affischer i Örkelljunga kommun. Både de centrala delarna av byn och de mindre orterna runt omkring täcktes av Nordiska motståndsrörelsens radikala propaganda. Under aktiviteten kom det fram en äldre man som stod och beskådade en av affischerna ett tag innan han med lättnad sa ”Vilken tur att det inte var någon av de andra partierna” för att sedan önska aktivisterna lycka till innan han begav sig vidare.

Efter plakatuppsättningen delade man upp sig i två grupper, varav den ena delade flygblad utanför Ica och Coop i byn och den andra satte upp banderoller. Flygbladsutdelningen gav inget annat än positiv respons och banderollerna sattes upp på väl synliga platser runt byn.

Motståndsmännen pratade även med ett par ungdomar som verkade totalt ointresserade av politik och uppmanade dem till att rösta på partiet, om inte av ideologiska skäl så för att iallafall ge makthavarna deras långfinger, något de tyckte lät vettigt.

Om du som bor i Örkelljunga kommun inte känner dig insatt nog för att rösta på Motståndsrörelsens politik av ideologiska skäl så gör det åtminstone för att en nationalsocialist i kommunhuset skulle få hela landets politiker att se rött!

Titel:Effektivt valarbete i Örkelljunga Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-08-21 Uppdaterad:2022-08-22

Läs också: