1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Tio anledningar att rösta på Nordiska motståndsrörelsen

Här följer ett utdrag av ett internt tal från Simon Lindberg där anledningar listas till varför du ska göra ett revolutionärt val den 11 september.

Jag ska nu berätta dagens sanning för er och den kommer vara så långt ifrån hur ni är vana vid att alla andra partiledare snicksnackar och skrävlar. Den bittra sanningen är nämligen att i riksdagen finns det exakt NOLL procents chans att vi i Nordiska motståndsrörelsen kommer att komma in. Så var det sagt.

Däremot är verkligen inte rösten bortkastad i alla fall. Nej, tvärtom så är istället varje röst som inte är på Nordiska motståndsrörelsen bortkastad och jag ska givetvis berätta för er varför!

Jag tänkte göra det i form av en lista. 10 anledningar varför du ska rösta på Nordiska motståndsrörelsen i höstens val, trots att vi inte kommer att komma in i riksdagen ändå.

1. För att du värderar ärlighet högt och att inget annat parti kommer säga något i närheten så ärligt till dig under hela valrörelsen som det jag precis sa. Jämför exempelvis med hur Alternativ för Sverige i förra valet i stort sett lovade sina väljare att de skulle komma in i riksdagen. Sanningen är såklart att AfS inte kommer att ens i närheten komma in i år heller, men det kommer du aldrig höra från dessa. Vi är dock ärliga. Vi kommer inte komma in. Ärlighet är en gammal nordisk dygd och kanske den viktigaste egenskapen av de alla för våra förfäder, men betyder ärlighet något för dig? Om ja så belöna då Nordiska motståndsrörelsen, det ärligaste alternativet, med en röst i höst.

2. För att du förstår att ingen röst i världen på något annat parti ändå kommer spela någon roll i slutändan. Om så Sverigedemokraterna får 75% av rösterna i valet så är vårt folk förlorat. De har varken ambition eller vilja att faktiskt och på riktigt rädda Sverige och de etniska svenskarna. Nej de verkar bara för någon slags kulturnationalism där folkutbytet gärna får fortgå så länge invällarna lär sig svenska och käkar sill. Inget parti som faktiskt skulle klara av att utmana makten på demokratisk väg kommer tillåtas in i maktens finrum så länge samhället överlag är stabilt. Spelet är nämligen riggat till deras fördel. Därför kan du lika bra strunta i att försöka vara taktisk och rösta med ditt hjärta istället och då välja Nordiska motståndsrörelsen den 11 september.

3. För att du tycker det är viktigare att markera MOT detta system än FÖR något annat. Det rådande systemet utrotar vårt eget folk. Det tillåter att våra grabbar förnedringsrånas och att våra döttrar gruppvåldtas. Kämpar du emot ska du hängas ut som en vidrig rasist och i det minsta sparkas från ditt arbete.

Det här systemet har så mycket blod på sina händer och det är så mycket chutzpah det bara går att vara och det ända ut i fingerspetsarna. De skrattar åt dig samtidigt som de krossar dig och din familj. Kanske är det i detta bistra tidevarv mycket begärt att alla ska klara bibehålla framtidstro nog för att kämpa för vår sak, men se åtminstone till att med enkla medel visa så mycket avsky du bara kan mot det här systemet. Det finns inget sätt i världen att tydligare räcka finger till detta system än genom att rösta på Nordiska motståndsrörelsen.

Tänkte du kanske då inte ens ge dem legitimitet genom att inte gå och rösta alls? Tro mig när jag säger att de hellre ser en miljon människor strunta i att gå och rösta än att ens 10 personer röstar på oss. Nej ska du få dem att slita sönder sina kalotter av ilska så rösta på oss.

4. För att du med din röst höjer moralen bland våra aktivister och således är din röst på oss så mycket mer värd än vad den är på något av de partier som bara blossar upp till valet, hovar in din röst och sedan går i koma igen till inför nästa val.

Vi står där troget i ur och skur, valår eller ej. För varje extra röst vi får så höjs motivationen hos våra envisa kämpar och för varje utebliven röst sänker du den. Ge våra aktivister stärkt motivation till kampen 2023 genom att rösta Nordiska motståndsrörelsen 2022!

5. För att i framtiden när Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige än mer visat sitt rätta ansikte och liberaliserats ytterligare ska du utan att ljuga kunna säga att du förstod detta redan 2022 och därför röstade på Nordiska motståndsrörelsen redan då.

6. För att du verkligen värnar yttrandefrihet och för att du förstår att ju fler röster vi får desto svårare kommer det vara att förbjuda oss. Idel och med det ena fantasifulla sättet efter det andra försöker de förbjuda Nordiska motståndsrörelsen, ett helt legalt och civilt politiskt parti och detta enkom för att de inser vår tillväxtpotential och fruktar det de vet att vi en dag kan komma att bli – en verklig utmanare till makten. Om de väl förbjuder oss kommer det vara enklare att fortsätta förbjuda också nästa och nästa parti och organisation efter oss.

De tror att de kan komma undan med det, att de flesta kommer strunta i vilket, men genom din röst på Nordiska motståndsrörelsen i valet kan du i varje fall visa att du bryr dig – att du står upp för föreningsfriheten och om tillräckligt många gör det kommer de inte våga förbjuda oss. Det är här och nu du väljer om du är okej med deras inskränkningar av våra friheter eller inte.

Älskar du demontering av svenskens friheter så röstar du med fördel exempelvis på Sverigedemokraterna som tydligt uttalat hur de vill skriva om Sveriges grundlagar ännu mer radikalt än den sittande regeringen för att förbjuda alla oppositionella partier. Men, om du inte hatar tanken på att det ska finnas lagliga alternativ till makten så väljer du istället Nordiska motståndsrörelsen.

7. För att det aldrig är fel att stödja underdogen och att detta gäller även om denne förlorar. Det är inte alltid säkert man vinner när man står på uppstickarens sida, men moraliskt kan man i varje fall inte stå fel. I valet 2022 finns det ingen tydligare underdog än Nordiska motståndsrörelsen – det är vi mot hela den globala eliten. Rösta på underdogen – rösta på Nordiska motståndsrörelsen!

8. För att du i årtionden sett hur hala politiker-as sålt bort vårt land till förmån för sig själva och att du därför vill stödja det alternativ som har företrädare som står så långt bort ifrån att vara sliskiga politikertyper du bara kan hitta. Vill du lägga din röst på något annat än nya politiker med annan färg på slipsen så finns det mig veterligen bara ett seriöst alternativ och vi heter Nordiska motståndsrörelsen. Våra företrädare är framförallt arbetare med knegarlöner som bor i arbetarområden. Vi har inga mediatränade talare och inga pressveckade kostymer, vi är manliga män och kvinnliga kvinnor – vi är vanligt folk som fått nog och som gör motstånd. Vi står på din sida och inte på maktens och vi gör det här för våra barn och barnbarns skull, inte för pengar och egenintressen. Nordiska motståndsrörelsen 2022 – för folket – mot politikerna.

9. För att du inte ska vara en av alla de som de tre senaste valen sagt ”Jag ger SD en sista chans nu i år, men visar det sig att inte de kommer rädda landet denna gången heller så röstar jag på er nästa gång.” Om jag fick en tia var gång jag hört detta så skulle Nordiska motståndsrörelsen ägt en stor herrgård i varje näste i hela Norden vid detta laget. Var inte en av dessa försmådda som bara ska ge en chans till, rösta istället Nordiska motståndsrörelsen redan nu den 11 september!

10. För att jag ber dig om det. Jag har aktivt och organiserat kämpat för vårt folks resning sedan 1999 – alltså sedan innan vissa av er här ens var födda och då pratar jag inte ens om barnen. Jag har lagt större delen av mina tonår och hela mitt vuxna liv på att vara en offentlig person i den nationella kampen. Jag har offrat min karriär, till viss del min familj och egentligen nästan precis allt jag har och någonsin haft. Sällan har jag bett om något tillbaka. Men nu gör jag det. Rösta Nordiska motståndsrörelsen i höst. Och om inte för min skull då så för de många kämpande kamrater vid min sida som gett precis lika mycket som jag, vissa i till och med under ännu fler år än jag har. För min och mina kamraters skull – rösta Nordiska motståndsrörelsen i höst!

Titel:Tio anledningar att rösta på Nordiska motståndsrörelsen Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2022-08-22 Uppdaterad:2022-08-28

Läs också: