1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Sveriges statsminister häcklades av Motståndsrörelsens aktivister

Magdalena Andersson kom till Botkyrka för att hålla valtal. Även Näste 1 fanns på plats.

Söndag den 4 september bjöd Socialdemokraterna i Botkyrka in till en, vad de valde att kalla, familjedag. Där lockade de familjer med gratis ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning med mera, för att förmå såväl importerad valboskap som insomnade gråsossar att komma till Hågelbyparken för att lyssna på statsminister Magdalena Andersson.

Dock var det inte bara ovannämnda som togs sig till parken denna dag, utan även aktivister från Nordiska motståndsrörelsens Näste 1.

Det fanns lite nyfikenhet över att få höra vad en folkförrädare drar för floskler under sitt valmöte, och det var just vad som kom ur henne likt mundiarré. Mer och bättre vård till alla, fler poliser och hårdare straff, Sverigedemokraterna är gamla nazister och bla bla bla…

Motståndsmännens främsta syfte var dock inte att lyssna till en värdelös sosse till statsminister, utan istället var man där för att häckla och störa henne. När NPC:erna på plats applåderade åt henne så buade aktivisterna rejält och skrek slagord som ”Magdalena Andersson – folkförrädare!”, samt lite allmänt häcklande, som att hon är värdelös med mera.

Förvånande nog kunde detta pågå utan att en enda sosse som såg och hörde detta ens försökte sig på att tysta eller säga till, utan nöjde sig med att skaka lite på huvudet. Men det är klart, har de en ryggradslös ledare så saknar de själva med största sannolikhet detsamma.

Den ovan nämnda valboskapen.

Motståndsrörelsens aktivister gick däremot därifrån med med raka ryggar och nöjda att kunna lägga häcklande av Sveriges statsminister i sitt CV.

Är du också trött på lismande politiker i allmänhet och folkförrädare i synnerhet, rösta Nordiska motståndsrörelsen och anslut dig till kampen!

Titel:Sveriges statsminister häcklades av Motståndsrörelsens aktivister Författad av:Näste 1 Publicerad:2022-09-09 Uppdaterad:2022-09-11

Läs också: