1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fullspäckad medlemsdag i Näste 1

Den 1 oktober möttes medlemmar och aktivister från Näste 1 och Näste 8 upp för att tillbringa en heldag tillsammans.

Dagen inleddes med att nya medlemmar till de båda nästena hälsades välkomna och togs upp i gemenskapen, varpå själva månadsmötet tog vid.

Första punkt var summering och utvärdering av valrörelsen där det diskuterades både vad som varit bra och vad som kunde gjorts annorlunda. Vidare gjordes en planering och mål fastställdes för resterande del av året på såväl individnivå som för de båda nästena.

Efter att ytterligare punkter avklarats avslutades mötet och punkt nummer två på schemat tog vid. Det var således dags för att dra igång ett rejält träningspass vilket kom att vara i hela tre timmar och som innefattade kondition, styrka och kampsportsträning.

Efter uppvärmningen startade man med den klassiska övningen ”idioten” som blev förlagd till en uppförsbacke och där deltagarna var tvungna att avbryta löpningen titt som tätt för att utföra bland annat armhävningar och upphopp vilket medförde att övningen blev extra tung att genomföra.

Träningen fortsatte med 30 sekunders intervallträning där fokus låg på att hålla ett så högt tempo som möjligt i de olika övningarna som bland annat gick ut på att en deltagare svingade en batong först över huvud på den man bildat träningspar med så att denna var tvungen att snabbt ducka för att direkt därpå tvingas att snabbt göra ett upphopp för att undvika slag över skenbenen.

Efter detta tränades försvar mot knivbeväpnad antagonist, varpå man övergick till att träna olika slag och sparkserier. Träningspasset avslutades med sparring.

Några kamrater som av olika anledningar inte deltog på träningen hade påpassligt dragit igång värmen i en bastu som hunnit bli lagom varm tills träningspasset var avslutat, varför man nu begav sig ned till en sjö för att med höstbad och bastu återhämta sig medan ytterligare andra färdigställde den stundande middagen som bestod av hemmagjord potatisgratäng och kött. Till middagen slöt också en del utomstående sympatisörer upp.

När alla ätit sig mätta fortsatte kvällen med samkväm och trubadurer och det dröjde ytterligare timmar innan de sista deltagarna tackade för sig, sa hej då och begav sig hemåt. En mycket lyckad dag, förenad med både nytta, nöje och i sann folkgemenskap!

Titel:Fullspäckad medlemsdag i Näste 1 Författad av:Näste 1 Publicerad:2022-10-06 Uppdaterad:2022-10-06

Läs också: