1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Träningsdag i Bohuslän

Under annandag jul genomförde aktivister och medlemmar i Näste 2 en träningsdag i kamraters anda.

Man samlades först utanför gymmet där basträning och kroppsövningar låg i fokus. Det blev personbästa för någon i bänkpress, en annan slog sitt eget rekord i knäböj och en tredje höjde volymen i marklyft.

Två timmar senare åkte alla vidare mot en lättare lunch där rövarhistorier blandades med tips kring hur man tränar runt skador. Efter en välförtjänt paus tog nästeschefen till orda och det var dags att åka till nästa etapp för dagen; kampsport.

På plats möttes fler medlemmar upp. För att undvika skador påbörjades uppvärmningen och därefter gavs order om löpning där alla sprang 2.5km. Trots förmiddagens styrketräning utfördes löpningen med gott resultat och alla var sedan redo för kampsporten.

Deltagarna delades in i grupper om två för att träna på enskilda slag och kombinationer, den för många lite lättare raka vänstern varvades med den mer kraftfulla raka högern där kroppens rotation kommer in till skillnad från vänstern.

Detta förklaras givetvis med att det beror på hur man naturligt står, har man vänster som ”bakre hand” blir det tvärtom. Efter de raka slagen skiftades fokus till krokar och även där lärdes det ut om rotation och fotarbete.

Extra kul var det att se nästets kvinnor delta och att några aktivister verkligen stod ut. Kanske har det smygtränats hemma under jul?!

När denna jobbiga, men lyckade dag var slut, åkte samtliga skilda vägar för denna gång men med ett möte snart igen för mer träning.

Nyårslöfte eller ej så borde du jobba med dig själv och vänta inte med något som du kan göra redan idag!

I trakterna kring Bohuslän håller Motståndsrörelsen regelbundna träningar. Vill du som utomstående medverka någon gång i framtiden kan du kontakta någon av Näste 2:s representanter.

Titel:Träningsdag i Bohuslän Författad av:Naste 2 Publicerad:2023-01-02 Uppdaterad:2023-01-04

Läs också: