1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fira den nordiska arbetaren på 1 maj

Nordiska motståndsrörelsen håller torgmöte i Sundsvall på 1 maj. Här kommer all information samlad.

Tillstånd för torgmötet har utfärdats och starten sker klockan 11:30 på Olof Palmes torg. Torget ligger centralt och cirka en kilometer från centralstationen. Tillståndet sträcker sig fram till klockan 15:00, men tillställningen kommer med största sannolikhet avslutas en stund innan dess.

Pär Öberg, Simon Holmqvist och Anders Gudmarsson kommer hålla tal på temat Bröd till arbetarna, blod från politikerna och det kommer även ges tid för frågestund och mingel. Medlemmar såväl som utomstående är varmt välkomna att delta!

I det senaste avsnittet av Nordiska motståndsrörelsens officiella podcast Ledarperspektiv pratade Simon Lindberg i en betraktelse om varför sympatisörer bör sluta upp på plats och detta var även något som de tre talarna fick svara på när de blev intervjuade. Gudmarsson uttyckte sig då på detta vis:

Det kommer aldrig vara samma sak och aldrig låta lika bra som om du var där. Du kommer möta nya kamrater, knyta nya kontakter, skratta, hålla intressanta samtal och visa det system jag vet att du avskyr med hela ditt väsen, att det finns ett motstånd. Vem vet, du kanske möter någon som bor på din egen ort och helt plötsligt har du fått en vän för livet eller en träningskamrat? Som vi som varit med några år alla vet är vi nationella många fler än någon anar och om vi reser oss och visar att ett nationalsocialistiskt första maj-firande drar en nyfiken publik kommer de som förstör och avvecklar vårt arv att sätta kaffet i halsen rejält!

Om du inte kan delta på plats i Sundsvall på måndag kan du ändå hjälpa till i kampen genom att skriva ut och sätta upp affischer på orten där du bor:

Ha du övriga frågor om evenemanget kan du alltid kontakta organisationen via det krypterade kontaktformuläret här på sidan.

Väl mött!

Titel:Fira den nordiska arbetaren på 1 maj Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-04-29 Uppdaterad:2023-04-30

Läs också: