1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

I kamp mot folkutbytet! – Offentlig aktivitet i Karlstad

I ett halvsoligt Karlstad begav sig Motståndsrörelsen ut på gatan för att sprida ett folkvänligt budskap.

Lördagen den 12 augusti valde aktivister från Näste 5 och Näste 2 att gemensamt ha en offentlig flygbladsutdelning med tillhörande banderoll i centrala Karlstad. Platsen kryllade av folk som ville ta del av det svala sommarvädret och det staden har att erbjuda. Alltifrån barnfamiljer till ungdomar och pensionärer valde denna dag att ta emot flygblad från organisationens representanter.

Just denna dag delade aktivisterna på plats ut ett flygblad med rubriken ”I kamp mot folkutbytet sedan 1997”. Detta flygblad informerar om folkutbytets realitet och konsekvenser för vita nordbor. Efter att läsaren hunnit reflektera över detta allvarliga öde följer en uppmaning om att arbeta för en bättre framtid.

Aktiviteten flöt på i ett bra tempo medan flygbladen bytte ägare. Under själva utdelandet av flygbladen höll aktivisterna kortare men även längre diskussioner med både positivt och negativt inställda Karlstadsbor. Alltifrån sura miner till lyckönskningar nådde aktivisterna medan nästena uppvisade sin närvaro bland folket.

Efter att torget fått finbesök under ett par timmar och en stor mängd flygblad delats ut valde deltagarna att avrunda aktiviteten och hälsa varandra farväl för denna gång.

Titel:I kamp mot folkutbytet! – Offentlig aktivitet i Karlstad Författad av:Naste 5 Publicerad:2023-08-17 Uppdaterad:2023-08-19

Läs också: