1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Du betalar priset för deras invandring

En kommentar om invandring, gängkriminalitet, Ulf Kristerssons tal till nationen och hur vi verkligen kan lösa problemen.

Det är ingen hemlighet att Sverige slagit alla tidigare rekord när det kommer till icke-vit gängkriminalitet, såsom skjutningar och sprängningar. Igår höll Absurdistans statsminister Ulf Kristersson ett extra-insatt tal till folket med anledning av detta. Han bekräftade inte bara det svenska rekordet utan berättade även att läget i Sverige är värre än i något annat land i Europa.

Statsminister Ulf Kristersson under en presskonferens tidigare under fredagen. Foto: Regeringen.

För oss som varnat för massinvandringens konsekvenser sedan 1997 när Nordiska motståndsrörelsen bildades (och vissa medlemmar ännu längre tillbaka än så) är detta såklart varken oväntat eller chockerande. En normalbegåvad blind person kunde se vart det barkade hän redan för 10-20 år sedan.

Lika sant som att den grova gängkriminaliteten är ett närmast uteslutande importerat problem, så är givetvis också lösningen att omedelbart stoppa importen och istället i radikal omfattning börja exportera – alltså att börja repatriera de icke-vita tillbaka till sina ursprungsländer.

I Kristerssons tal till nationen under gårdagen nämndes dock inte ett ord om detta utan istället fick vi höra helt andra ”lösningar”. Till att börja med berättade han på populistiskt manér att en av lösningarna var minskad invandring och att Sverige minsann redan har genomfört detta.

Men, att importera färre gangsters, och potentiella sådana, än tidigare kommer givetvis bara fortsätta öka på problemen, om än kanske i något långsammare utsträckning än om invandringen fortgått som tidigare. Sanningen är att ens en enda lycksökare från något MENA-land som tillåts komma hit under rådande omständigheter är ett stort hån mot hela det svenska folket!

Inte helt otippat pratade Kristersson också om att integrationen måste bli bättre och att invandrarna måste lära sig svenska.

Bättre integration har varit demokraternas förslag på lösning på alla mångkulturens problem ända sedan den första gruppvåldtäkten genomfördes på svensk mark. Det är en sådan där ultimat politikersanning som alla kandidater från Vänsterpartiet till Sverigedemokraterna är lika överens om, kommer ställa precis allt tillrätta. Eller åtminstone så länge de uttalar sig offentligt.

Men, att fortfarande år 2023, hävda att Mohammed våldtar, rånar och skjuter folk för att han inte lärt sig dansa runt midsommarstången ännu, det är inget annat än ett fruktansvärt och oförlåtligt övergrepp på alla svenskar som drabbats av de kriminella främlingarnas framfart. Ali Baba och hans 40 rövare kommer knappast förvandlas till skötsamma svenskar bara för att de lär sig svenska.

Kristersson fortsatte dock att presentera ”lösningar” på problemet. Preventiv avlyssning av telefoner, anonyma vittnen i rättegångar, visitationszoner, kameraövervakning med ansiktsigenkänning, längre och hårdare straff – inklusive verklig livstid och så vidare.

Allesammans enormt hårda inskränkningar i frihet och integritet, inte bara för de gängkriminella utan för samtliga människor som uppehåller sig i Sverige. Med allt detta genomfört kommer vi inte längre leva i ett öppet och fritt samhälle som vi kunnat stoltsera med ända sedan nationens grundande. Nej, vi får istället ett nytt samhälle, mer likt USA än något som svenskarna någonsin fått uppleva historiskt. Ett samhälle anpassat för en rå och kall mångkultur istället för till ett högtstående, arbetsamt och altruistiskt, etniskt svenskt folk.

Du som läser detta har troligtvis aldrig bett om någon invandring, men ändå är det du som får betala för den. Med dina skattepengar. Med dina rättigheter. Med ditt blod. Du får betala med DIN frihet för DERAS invandring!

Du tvingas dock inte betala, utan har ett eget val. Invandringen kommer fortsätta, de importerade problemen kommer fortgå och du kommer att fortsätta betala för kalaset så länge du accepterar det.

Att inte aktivt göra motstånd är detsamma som att acceptera situationen och folkförrädarnas lösningar på den, och detta gäller oavsett vilka ursäkter du kan tänkas ha för att inte kämpa.

Vi har lösningen klar och med tillräckligt många svenskars stöd kan vi realisera den. Du själv och ingen annan bestämmer när det är nog!

/ Gunnar Jansson

Titel:Du betalar priset för deras invandring Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-09-29 Uppdaterad:2023-09-30

Läs också: