1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 7 samlades på landsbygden för månadsmöte och föredrag

Det har åter varit dags för smålänningarna att samlas för socialisering, reflektion och genomgång.

I ett soligt Småland samlades kamrater från Näste 7 för att genomföra månadens möte. I vanlig ordning intog konferenciern David Wåhlander podiet för att gå igenom ordningsreglerna som gällde för dagen.

Efter Wåhlanders genomgång fick nästeschef Victor Johansson inta podiet för att utse månadens kämpe. Månadens kämpe är en vandrande pokal inom nästet där den som deltar på och utför mest aktivism blir utsedd till månadens kämpe och får äran att ta hem pokalen tills nästa möte. Detta är då givetvis en stor ära att få, då det är ett bevis på att medlemmen eller aktivisten verkligen har gjort nytta för vårt folk.

Efter utnämningen intog Wåhlander återigen podiet, denna gång skulle han hålla ett föredrag om hur en motståndsman både bör och ska bete sig vid olika sorters aktiviteter. Detta ledde till ganska många intressanta diskussioner och för de nytillkomna medlemmarna blev det även väldigt lärorikt.

När föredraget var över ställdes borden iordning och lite mingel uppstod innan maten blev klar. Maten som blev serverad denna dag var hamburgare.

Mätta och glada fortsatte minglet tills nästeschefen inledde själva månadsmötet där månaden som gått gicks igenom.

Man diskuterade och gick igenom allt från rivningen av det vidriga lägret som var byggt på våra förfäders mark i Stockholm och blixtdemonstrationen den 20 april i Göteborg, till regionala aktiviteter som aktiviteten i Kalmar där det för första gången på nästan 5 år arrangerades en offentlig flygbladsutdelning och aktiviteten som ägde rum onsdagen 1 maj där en sossekärring gick till attack mot motståndsmännen i Gislaved och blev tillrättavisad.

Det pratades också om månaden som kommer och om man vill delta på de kommande aktiviteterna är det bara att skicka in en medlemsansökan och göra något vettigt med sitt liv, istället för att sitta på arslet och läsa om vad andra gör för något i kampen för vårt folk!

Titel:Näste 7 samlades på landsbygden för månadsmöte och föredrag Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-05-16 Uppdaterad:2024-05-17

Läs också: