1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Dubbla offentliga aktioner i Dalarna

Lördagen den 11 maj besökte Näste 5 Falun och Borlänge för att sprida ett EU-fientligt budskap.

Dagen började i ett soligt Falun där nästet ställde upp i de centrala delarna med två stycken fanor och ett antal flygbladsutdelare. Just denna dag var det fullt med folk på stan som passade på att njuta av det fina vädret.

Även andra politiska aktörer var på plats; de spred dock en globalistvänlig världsbild. De förbipasserande var på överraskande bra humör och aktivisterna lyckades dela ut en hel del flygblad.

Flygbladen som delades ut är en del av den pågående EU-kampanjen där organisationen uppmanar nordbor att bekämpa Europeiska unionen och dess globalism.

”Att gå med i EU är bland de värsta besluten vi tagit i Sverige.”

”Det mest allvarliga med EU är att det utgör ett direkt hot mot vår suveränitet, vår säkerhet samt vår överlevnad som folk.”

Utdrag från flygbladet ”Nej till EU & globalism!”

Aktiviteten fortsatte sedan i Borlänge där man ställde sig utanför Systembolaget. Även här var det ett rätt bra flöde av folk där det uppstod ett antal längre diskussioner med förbipasserande.

Medan vissa stod och delade ut flygblad var några andra ute och lappade bilar. Även här uppkom det en del diskussioner, till exempel med några raggare och fordonsintresserade ungdomar.

Efter flera timmar i majsolen började folkflödet att sina och man valde att avsluta aktiviteten. Efter att ha haft en kortare eftersamling tackade man för sig och hälsade varandra farväl för denna gång.

Titel:Dubbla offentliga aktioner i Dalarna Författad av:Naste 5 Publicerad:2024-05-17 Uppdaterad:2024-05-17

Läs också: