1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

En uppmaning till ”terror”

Aktivisten Joakim Kannisto skriver lite om sina tankar kring Motståndsrörelsens terrorklassning.

För de som följer Motståndsrörelsen är det nu ingen nyhet att USA:s utrikesdepartement har terrorstämplat organisationen och satt tre personer på sin sanktionslista. Vänsterliberaler och judiska organisationer har i åratal velat förbjuda oss. Att de trots flera försök inte lyckats med detta, men istället som ett första steg fått oss terrorstämplade internationellt, är bara ett tydligt bevis för att det finns en yttre globalistisk makt med mer inflytande, och en helt annan politisk linje, än den röstande svensken och de inhemska politikerna.

Om det främst vore ett inhemskt intresse att förbjuda oss skulle man ha börjat med den Orwellianska inskränkningen av föreningsfriheten istället för att påpeka att en sådan inskränkning är möjlig nu i efterhand. Som förespråkare av det fria ordet, den fria nationen och den välmående vita rasen, blir det hela i samband med globalisternas syn på boskapen, en obehaglig åsikt och till och med en terrorhandling att vara nationalsocialist.

Att den nationalsocialistiska ideologin egentligen rent principiellt kan appliceras på andra raser och kulturer än den vita ses som irrelevant, man måste med sin historiebeskrivning utmåla alla pro-vita till nidbilden av den empatifattige våldsromantikern och potentiella folkmordsutövaren. Har man varit ”nationell” ett tag så vet man att detta stämmer och vidare förstår man att efter Motståndsrörelsen kommer de ge sig på andra som kan påklistras olika epitet. Man har ju redan nu uttalat en klar vilja att förbjuda ”rasistiska” organisationer och enligt många är till och med Sverigedemokraterna en sådan.

De uppenbara lögnerna i det amerikanska utrikesdepartementets skrivelse kommer att bemötas av andra, för mig känns det oväsentligt om dessa ens vore sanning, då kampen vi för är för våra efterkommandes framtid. Precis som att man inte kan lägga vikt vid olika historiska händelser eller icke-händelser vi oavsett inte varit inblandade i, men ofta försöks skuldbeläggas med, så är det inte för gårdagen jag själv kämpar utan för morgondagen!

Ser man till vad Motståndsrörelsen egentligen gör är det uppbyggandet av nya bättre människor i sina medlemmar genom politisk och filosofisk bildning och fysisk träning, samt rekryteringen av nya genom propagandaspridning av affischer, klistermärken och flygblad. Dessa medel som av många föredettingar på sidolinjen påstår inte ger resultat kan vi nu fastställa att, trots den lilla delen av befolkningen som är med och aktivt stödjer oss, så ser supermakten USA just oss som ett hot, inte dig med några tusen följare på X, utan mig, den klistermärkesuppsättande ”terroristen”.

Jag har själv funderat över vad meningen med stämpeln och repressionen är; vill man skapa det monster man medialt målar upp? Bilden av mig själv som heltidsarbetande fembarnsfar och potentiell terrorist har florerat en hel del i huvudet nu och det enda jag kan komma fram till är att ALLA som hotar mina barns framtid och välmående faktiskt kan skapa den individen.

Men, är det arbetet jag själv deltagit i under flera år terrorism, så vill jag se mer terror! Flera blixt-terror-demonstrationer, torgmötes-terror, flygblads-terror, och terroristiska klistermärken på varenda stolpe i landet!

Blixt-terror-aktivism med Joakim Kannisto i spetsen.

För hur man än vrider och vänder det, även med våra motståndares ögon, så är vi Nordens största vagel i ögat på globalisterna och stämplingen är ett erkännande på att vi har potential och kraft att skapa ett nytt samhälle utan kulturmarxism och sionism – för nordiska och vita intressen!

Titel:En uppmaning till ”terror” Författad av:Joakim Kannisto Publicerad:2024-06-21 Uppdaterad:2024-06-27

Läs också: