1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 6 mötte ett soligt Luleå på isen

Lördagen den 7 mars besökte Näste 6:s kampavdelning Luleå för att uppvigla folket mot det korrumperade styret av kommunen.

Har du problem att se den inbäddade filmen? Testa att se den direkt på VK.

Lördagen den 7 mars genomförde kampavdelningen för Näste 6 en offentlig aktivitet i Luleå. Aktivisterna i Luleå hade tagit fram ett flygblad för att uppvigla Luleåborna mot den korrumperade maktelit som vanstyr kommunen.

Solen sken och man samlades med fanor och flygblad ute på isen vid Södra hamn, där Lulebor om helgerna samlas för att promenera och åka skridskor.

Ett par hundra flygblad bytte ägare och många intressanta samtal med Luleåbor avhandlades under de dryga två timmar kampavdelningen var på plats.

En glad David Nilsson. Foto: Nordfront.

Även polisen besökte Södra hamn under dagen, och visade stort intresse för den opinionsbildande verksamhet som företogs på isen. Som mest var det sju poliser på plats, en för varje motståndsman.

Det visade sig också att åtminstone en av poliserna inte tyckte om att grundlagen medger att man opinionsbildar på allmän plats, något poliskvinnan råkade bekänna medan Nordfronts kamera rullade.

I övrigt var det en trevlig dag i Luleå och Näste 6:s kampavdelning hoppas på ett snart återseende.

Flygbladstext:

Detta är ett meddelande riktat speciellt till dig som älskar den norrländska naturen med allt vad den har att erbjuda – vackra fjäll, milsvida skogar, härliga skidspår och fina skoterleder. Vistelsen i denna fantastiska natur, som du antagligen ser som en självklarhet, står nämligen hotad.

Nej, vi åsyftar inte några påstådda klimatförändringar genom koldioxidutsläpp. Vi åsyftar inte ens den avgift på 400 kr som kommunen infört för att få nyttja allemansrätten genom skidspåren på Ormberget – i syfte att täcka de ökade kostnaderna för massinvandringen.

Vad vi pratar om är den stundande totala omstörtning som kommer drabba oss genom förrädare-politikernas vanstyre. Att byskolorna läggs ned och att äldreomsorgen går på knäna är ingenting gentemot vad som komma skall i framtiden när massinvandringen och korruptionen tillåts fortgå.

När våra städer står i brand och samhällsservicen totalt fått bomma igen, trots det ständigt ökande skattetrycket, kommer du mest troligt inte ha varken sinnesro, tid eller råd för att vistas i den norrländska naturen. När din dotter våldtas och din son rånmisshandlas kommer du ha annat att stå i.

Denna destruktiva utveckling för vårt Norrland är dock inte oundviklig. Än finns det tid att resa dig upp och slå tillbaka. Anslut dig till oss i Nordiska motståndsrörelsen. Vi organiserar motståndet!

Titel:Näste 6 mötte ett soligt Luleå på isen Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-03-09 Uppdaterad:2020-03-27

Läs också: