1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampdag och firande i Näste 2

Lördagen den 17 april samlades medlemmar och aktivister från södra Sverige för att träna kampsport och högtidlighålla Nationalsocialistiska hjältar och martyrer.

Lördagen den 17/4 samlades motståndsmän och kvinnor från hela södra Sverige för att ägna dagen åt fysisk träning, lyssna på inspirerande tal och firande av ariska martyrer och hjältar med en middag och tårta.

Klockan 10.00 var det avspark för de fysiska momenten och instruktören gick igenom de grundläggande slagen och teknikerna. Därefter började man att värma upp med slag på mitsar. Man körde sedan flera olika kombinationer av sparring, både en mot en, två mot en, tre mot tre och så vidare.

Ett moment bestod även av slagsmål med tillhyggen för att simulera en situation då angriparen har ett gatustridsvapen som exempelvis en batong eller en machete. Flera av deltagarna, om inte en majoritet kände blodsmak i munnen efter åtminstonde något av momenten.

Efter träningen hade Näste 2 ordnat upp en fin middag som uppskattades mycket efter det hårda kampsportspasset. Efter att buffetbordet nästintill tömts bjöds det på marängtårta fylld med bär och kaffe. Tillställningens första talare var Näste 2s egen aktivist Samuel Almroth som talade om Nordiska motståndsrörelsen som organisation och hur vår fanatiska och kompromisslösa inställning till kampen kommer att leda oss till seger.

Samuel Almroth
Sebastian Elofsson

Efter att tårtorna var uppätna var det aktivisten Sebastian Elofssons tur att tala. Han talade om varför vi samlats, om varför vi kämpar och varför vi ska fortsätta att kämpa för vårt folk till seger eller död. Han utnämnde firandet av den 20 april inte enbart till den dag då vi firar den stores födelsedag utan även till den dag vi firar, minns och hedrar alla de andra miljoner hjältar som givit allt för den Nationalsocialistiska saken. Alla de som under tusentals år följt pliktkänslan och fanatiskt, liksom motståndsrörelsens aktivister kämpat för sitt folk.

Ett utdrag ur talet som på grund av lagen om Hets mot folkgrupp är delvis (censurerat):

Det var (den stores) ambition att krossa denna främmande makt och på sikt genomföra en ny kulturell och politisk renässans i hela västerlandet.

Andra världskriget var höjdpunkten i det tusenåriga kriget mellan väst och öst och (han) har idag blivit symbolen för den ariska kampen.

Alla dessa män och kvinnor som under det förra seklet och genom årtusendena har gett sina liv i den rasliga kampen förtjänar alla en dag att vördas på. Och vilken dag skulle passa bättre att hylla alla dessa kämpar än dagen för den store Ledarens födelse?

Jag skulle därför vilja proklamera den 20 april som martyrerna och hjältarnas dag. För det skulle inte vara rätt att hylla endast (honom) när så många andra har kämpat och offrat sina liv för den nationalsocialistiska saken, för vårt folk och vår ras.

Alla de kämpar som kom före oss, som nu blickar ner från hjältarnas sal, deras enda önskan, deras förhoppning, är att du ska fortsätta på den väg som de själva en gång valde.

Gör dina förfäder och dina efterkommande stolta, ansök till Nordiska motståndsrörelsen och fortsätt på den väg vårt folks martyrer valde. Bli en del av motståndet!

Titel:Kampdag och firande i Näste 2 Författad av:Cedric Höglund Publicerad:2021-04-19 Uppdaterad:2021-04-26

Läs också: