1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktivism i flera städer under Förintel$ens minnesdag

I Stockholm, Jönköping och Borlänge bedrevs det trollning, spektakulär aktivism och basaktivism den 27 januari.

Den 27 januari är systemets årliga kampanjdag för att genom lögnen om förintelsen hjärntvätta och skuldbelägga alla vita människor till att tro att den vita rasen och värnandet om dess intressen är roten till all världens ondska.

Aktivister i huvudstaden valde att genomföra aktiviteter där fokus låg på det vita folkets pågående förintelse, en högst reell verklighet, i skarp kontrast till ett påstått folkmord vilket hävdas ha genomförts på enormt absurda sätt en annan gång i historien.

Tidig morgon begav sig aktivisterna in till Gamla stan för att där sätta upp affischer på Forum för levande historias lokaler. Affischerna var utformade så att det på ett sarkastiskt sätt skulle framstå som att Forum för levande historia kommit till insikt om att deras verksamhet under alla år bedrivits på falska grunder och att de därför kommer att lägga ned sin verksamhet till fördel för det vita folkets historia och storhet.

Just denna tidiga morgon var polisnärvaron extra hög, så pass hög att tre patruller ägnade sig åt att genomsöka några aktivisters bilar. Exakt samtidigt som konstaplarna var sysselsatta med detta genomfördes kuppen bara några hundra meter från där de trakasserade dissidenterna.


Nöjda med att ha genomfört del ett av de planerade aktiviteterna strax bakom systemlakejernas ryggar blev man tvungen att avvakta lite med moment två, då dessa lakejer envisades med att leka katt och råtta under en timmes tid.

När så aktivisterna kunde återuppta sina planerade aktiviteter sattes det upp, för dagen specialtillverkade banderoller, över broar och tunnlar lagom till morgonrusningen där bilisterna möttes av budskapet ”Stoppa förintelsen av vårt folk”.

Även i Jönköping satte aktivister från Näste 7 upp banderoller med samma budskap.

Budskapet ”Förintelsen är en bluff” sprejades också runt om i centrala Jönköping, samt vid flera olika gymnasieskolor i staden.

Att Förintelsen är en bluff förkunnades också av aktivister från Näste 5 genom att man projicerade meddelandet med laser på flertalet olika byggnader i Borlänge. Här nedan på köpcentrat Kupolen:

Nordiska motståndsrörelsen avslutar denna rapport med att önska alla en glad förintelse-dag i efterskott!

Titel:Aktivism i flera städer under Förintel$ens minnesdag Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-01-30 Uppdaterad:2022-01-31

Läs också: