1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen närvarade vid stort familjearrangemang i centrala Örkelljunga

Näste 3 spred det revolutionära budskapet på spelning i Örkelljunga.

Fredagen den 15 juli hölls en konsert i centrala Örkelljunga, öppen för alla och utan inträde. Under kvällen skulle bland annat den folkkäre spelmannen Hasse Andersson sjunga med flera andra. Motståndsrörelsens aktivister anlände till platsen cirka en halvtimme innan musiken drog igång. Man ställde då upp sig vid den största ingången och började dela flygblad. Efter cirka 15 minuter bestämde man sig för att röra sig in mot scenen för att dela också till de som redan satt sig ned sedan innan.

Flera tog emot flygblad och reaktionerna var blandade. Det som var tydligt var dock att Motståndsrörelsens symboler och estetik är välkända i Örkelljunga tack vare all aktivism som utförts de senaste veckorna och även tack vare Helsingborgs dagblads brutala lögner om organisationen.

Efter cirka en timme av musik och nationalsocialistisk propagandaspridning så begav man sig vidare för att lappa bilar på parkeringen en bit bort för att försäkra sig om att ingen går miste om att göra det revolutionära valet i höst.

Titel:Motståndsrörelsen närvarade vid stort familjearrangemang i centrala Örkelljunga Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-07-21 Uppdaterad:2022-07-25

Läs också: