1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampdag i Värmland

Söndagen den 7 augusti samlades kamrater från medlemsgrupp 2 i Näste 5 för en heldag fylld av aktivism.

Man samlades först för att tillverka en banderoll, och efter att ha plockat fram sprejmallar och annan utrustning var arbetet snart igång. Budskapet på banderollen var ”White Lives Matter”, och den som har varit uppmärksam har kanske sett att banderollen sattes upp utanför Karlstad i tisdags för att uppmärksamma Ursprungsbefolkningens dag.

Banderollen som tillverkades blev tämligen stor. Den uppmättes till 7 meter lång och nästan 2 meter hög, så att kamraterna verkligen skulle vara säkra på att den skulle synas bra under den fina augusti-kvällen. Bara på den korta stund som aktivisterna satte upp banderollen möttes man av tutningar och glada hälsningar från trafikanter.

Efter några timmars arbete med banderollen grillade man tillsammans och förde blandade diskussioner om alltifrån aktivism till fiskehistorier. På mätta magar och med ny energi åkte kamraterna vidare för att dela ut flygblad i en värmländsk kommun.

Flygbladsutdelningen rullade på bra och hundratals hushåll fick information om Nordiska motståndsrörelsens valkamp. Senare under kvällen gjorde man ett besök på det nationella gymmet Gym XIV, beläget någonstans innanför Näste 5:s gränser. Kvällen bjöd på ett hårt träningspass tillsammans med andra nationella.

Kamraterna utförde styrkeövningar individuellt och i form av cirkelträning. Givetvis passade man även på att träna kampsport och öva på slag- och sparktekniker både på säck och på mitsar. Träningspasset blev riktigt svettigt, och flera av deltagarna förbättrade sin teknik inom olika områden. Träningen rundades av med både boxningssparring och brottning efter cirka 1,5 timme.

Medlemmarna tackade för gästfriheten och begav sig till slut hemåt efter en lång, men händelserik dag i kampens tecken.

Vill du delta på nästa kampdag i Värmland? Tveka då inte att ansluta dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Kampdag i Värmland Författad av:Naste 5 Publicerad:2022-08-12 Uppdaterad:2022-08-13

Läs också: