1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Från och med idag kan du förtidsrösta på Nordiska motståndsrörelsen

Här följer information om hur du går till väga.

Från och med idag öppnar samtliga kommuner i Sverige flertalet lokaler där du kan förtidsrösta. Mer information om exakt hur du går till väga, var du kan rösta och vilka öppettider dessa olika lokaler har finner du på valmyndighetens sida val.se. På denna sida kan du också beställa ett röstkort om du av någon anledning ännu inte fått det.

Då det inte alls är säkert att det kommer finnas några valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen på ditt valkontor måste du antingen ta med dig sådana själv när du ska rösta, alternativt att du tar en tom valsedel och skriver Nordiska motståndsrörelsen på denna. Namnet måste då skrivas exakt så – Nordiska motståndsrörelsen – med stort N och litet m – inte NMR, Motståndsrörelsen eller Nordiska Motståndsrörelsen.

Vill du ha med dig valsedlar och ännu inte har några sådana kan du beställa det från oss.

Även om det alltså är möjligt att rösta redan idag rekommenderar vi dock alla våra sympatisörer att vänta tills valdagen den 11 september med att rösta då det är något svårare för våra antagonister att bedriva valfusk då.

Värt att veta är också att utifall du gör misstaget att rösta på något annat parti än Nordiska motståndsrörelsen nu under förtidsröstningen så går detta att korrigera genom att rösta igen på valdagen och då välja oss.

Har du ännu inte förstått att Nordiska motståndsrörelsen utgör ditt bästa alternativ att rösta på rekommenderas du att ta del av våra kandidatpresentationer och politiska program på vår valsida eller lyssna på Simon Lindbergs 10 anledningar till varför du ska rösta på Nordiska motståndsrörelsen.

Tack på förhand för ditt stöd!

Titel:Från och med idag kan du förtidsrösta på Nordiska motståndsrörelsen Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-08-24 Uppdaterad:2022-08-24

Läs också: