1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampdag med affischering och konfettiaktioner i norska Bergen

Torsdagen den 19 oktober samlades norska Rede 3 för en heldag med aktivism i centrum av Norges näst största stad.

Dagen inleddes med att massvis av affischer som tog ställning mot sionismen och terrorstaten Israel sattes upp i Bergens centrala delar. Affischerna sattes upp på väl valda platser där de enkelt skulle kunna ses av många människor. Aktivisterna såg också att flera andra grupperingar varit ute på gatorna och deklarerat sitt motstånd mot Israel.

Efter att ha tapetserat Bergen centrum med affischer i det fina höstvädret var det dags att besöka stadens två största köpcentrum, Galleriet och Bergen storcenter.

Det var inte för att avsluta dagen med en god måltid, utan för att genomföra två stycken större konfettiaktioner som gjorde reklam för Norges bästa nationalsocialistiska nättidning, Frihetskamp.net, som nu är tillbaka efter att ha legat nere en tid.

Papperslappar med webbadressen kastades ut från översta våningen i de bägge köpcentrumen så att de spred sig som konfetti till våningarna nedanför.

Kampdagen beskrivs av de deltagande aktivisterna som mycket lyckad och problemfri. Budskapet spreds till många människor, varav en del också visade sin sympati med en tumme upp.

Titel:Kampdag med affischering och konfettiaktioner i norska Bergen Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-10-22 Uppdaterad:2023-10-22

Läs också: