1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 7 samlades på landsbygden för att genomföra månadens möte

Lördagen 3 februari samlades kamraterna i Småland för att avhålla ett månadsmöte med efterföljande studiecirkel.

När alla kamrater hade anlänt till platsen började konferenciern David Wåhlander med att välkomna alla till månadsmötet och gick även igenom ordningsreglerna som gällde för dagen.

Efter Wåhlanders genomgång fick nästeschefen ta plats vid podiet då månadens kämpe skulle krönas. Månadens kämpe är en vandrande pokal i nästet som går till den man eller kvinna som bäst har deltagit på och genomfört egen aktivism.

Konferenciern Wåhlander intog sedan åter podiet och berättade att man skulle ha en studiecirkel, denna gång skulle man gå igenom boken ”Motståndsrörelsen 20 år av revolutionär kamp”. Kamraterna fick turas om med att läsa och vissa individer fick gå ifrån studiecirkeln för att ha individuella samtal.

Då studiecirkeln var över serverade kökslaget dagens lunch som var köttfärslimpa med potatis och brunsås. En rätt som blev uppskattad av kamraterna.

Under och efter lunchen fick kamraterna möjlighet till att mingla lite innan man drog igång med själva mötet, där man gick igenom månaden som gått och månaden som komma skall.

När mötet var över packade kamraterna ihop och gick ut till bilarna där man tackade av varandra och begav sig hem för denna gång.

Titel:Näste 7 samlades på landsbygden för att genomföra månadens möte Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-02-04 Uppdaterad:2024-02-10

Läs också: