1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte med sammanhängande aktivisttest i Näste 7

Lördagen 6 april avhölls månadens medlemsmöte och denna gången testades också de närvarandes fysiska förmåga.

Under förmiddagen samlades de småländska kamraterna för att genomföra aktivisttestet. Testet flöt på väldigt bra och aktivister såväl som medlemmar kämpade på så gott de kunde under de 45 minuter som kamraterna hade på sig.

Foto: Eweliina Palm
Foto: Eweliina Palm

Efter testet begav de sig till en lokal en bit bort och då var det dags för månadsmötet. I vanlig ordning välkomnade konferenciern David Wåhlander deltagarna till månadsmötet och gick igenom ordningsreglerna för att sedan välkomna nästeschef Victor Johansson upp till podiet. Johansson gick igenom några förändringar och utnämnde sedan månadens kämpe. Månadens kämpe är en vandrande pokal inom nästet som går till den man eller kvinna som har deltagit på eller genomfört flest aktioner, detta innefattar alltifrån basaktivism till deltagande på demonstrationer.

När utnämningen hade skett intog kökslaget köket och aktivisten Jerry Olsson intog scenen för att hålla ett föredrag om styrketräning.

Olsson, iklädd Bellum-tröja dagen till ära, höll ett ingående och matnyttigt föredrag gällande styrketräning, kost samt mental hälsa. Alltifrån grundläggande övningar till vilotid mellan set avhandlades. Även om löpning inte ingick i själva föredraget kom det samtalsämnet ändå upp och det uppstod en mindre diskussion om ämnet, men återkom sedan till det tänkta ämnet. Föredraget skrevs även ut i pappersform så att lyssnarna kunde följa med i texten samt illustrationerna över övningarna och för att sedan kunna vidareutbilda sig hemma också.

Olsson fortsatte sedan med att påstå att man inte ska bry sig om vad människor som tar anabola steroider säger på Youtube utan istället vända sig till vetenskapen och de som faktiskt har erfarenhet av att bygga muskler på ett naturligt sätt.

Föredraget pågick i ungefär en och en halv timme där ett stort antal frågor besvarades.

Foto: Eweliina Palm
Foto: Eweliina Palm

Så småningom blev det dags för mat. Nu skulle de hungriga deltagarna få i sig pasta och köttfärssås och socialisera lite med varandra innan dagens sista moment.

Sist på dagordningen var själva mötet. Månaden som gått gicks igenom. Först ut var skogsvandringen i Tranås där kamraterna vandrade en sträcka på 10 km där aktivister och aktivistaspiranter skulle gå med minst 10 kg packning.

Nästa punkt var den mediala hets som har förts utav etablissemanget mot Näste 7 och mer specifikt i Jönköping. Kamraterna kom fram till att de uppskattade uppmärksamheten och bara kunde tacka och ta emot all gratis publicitet som annars säkert skulle ha kostat närmare en sexsiffrig summa.

Härnäst gicks den årliga Elmiamässan igenom där polisen bröt mot lagen genom att förneka motståndsmännen tillgång till den allmänna platsen. Trots förflyttningen till Huskvarna garden, var det ändå en väldigt bra plats då det var många som gick förbi från sina bilar till mässans ingång.

Därefter gicks den kommande månaden igenom och om man vill veta vad som är planerat ska man självklart skicka in en medlemsansökan och göra något vettigt med sitt liv istället för att sitta på arslet och läsa om vad andra gör med sina liv!

När mötet var avslutat började kamraterna städa och gick sedan ut till bilarna för att socialisera lite innan alla begav sig hemåt igen för denna gång.

Titel:Månadsmöte med sammanhängande aktivisttest i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-04-10 Uppdaterad:2024-05-06

Läs också: