1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Hela jävla landet förvandlas till en kåkstad och vi måste agera!

En aktivists betraktelse och tankar framåt efter att ha deltagit i planeringen och utförandet av helgens städaktion i Näste 1.

I Motståndsrörelsen har vi alltid ögonen öppna när det kommer till att genomföra en stor bredd av olika aktioner. Särskilt när man agerar mot exempelvis pedofiler och folkfientliga politiker känns det alltid riktigt bra – jag tycker då också det blir bra propaganda som symboliserar kärnan i vad vi i slutändan vill åstadkomma – ett fritt Norden genomsyrat av arisk kultur och moral. 

Vi har under en tid haft span efter illegala främlingsbosättningar då vi förstod att det skulle vara perfekt att slå till mot en sådan. Det skulle visa vår uppriktiga vilja till att slänga ut packet, städa upp landet och på samma gång visa på hur moraliskt bankrutt myndigheterna faktiskt är som inte har någon som helst vilja till en bättre tillvaro för nordbon. Idealet skulle vara en snabb, kraftfull och aggressiv kupp, där vi som vita kämpar med nordisk krigaranda hävdar den starkes rätt, och veka politiker och tyckare i efterhand kan krama om det pack som tillåts skrämma sin omgivning, med låsta dörrar och otrygghet som följd. Förövarna som är föraktade av större delen av folket skulle bli uppbackade av politiska tyckare och vänstern. 

Den typen av aktion är framförallt en symbolisk gest, men samtidigt kan det också ses som ett löfte: med större resurser och med fler svartklädda fanatiker som vågar sätta sin trygghet åt sidan, skulle mycket mer och ännu större saker kunna ske. En sådan rörelse kan leda och visa vägen för andra och vi har förhoppningar om att andra kommer ta vid det vi nu påbörjar, eller ännu hellre ansluter sig till oss för att tillsammans med oss delta i denna rensning. 

Den 21 mars fick Näste 1 vetskap om ett läger. En låtsaspolitiker från Medborgerlig samling blev viral på TikTok när han filmade platsen, och även SD-kopplade Riks spann vidare på nyheten. Trots att vänsterextrem propaganda (ETC) försöker utmåla en alternativmedia-journalist som uppviglare till händelsen, så hade faktiskt bollen satts i rullning redan veckan innan. 

Skärmdump från den initiala planeringen.

Väl där gick det fort. När aktivisterna rusade fram och påbörjade demoleringen sprang ockupanterna ut ur sina hyddor och skrek till varandra ”Policija, Policija”. Med tanke på packningen de hade till hands så trodde de uppenbarligen att vi var från Polismyndigheten och de hade sedan tidigare planerat hur de skulle ge sig av i händelse av en razzia. Dessa individer sprang ungefär 75 meter bort innan de stod förvånade och betraktade hur deras ”hus” började demoleras. Ordningsmakten vill inte bura in dem och vår avsikt var istället att få bort dem – förvåningen var tydlig i deras ansikten även på håll. 

Otaktiska dramatiker kan säkert ställa sig frågan om varför vi inte istället ger oss ut på gatan i jakt på så kallade gängkriminella. Man glömmer då bort att aktionen mot den olagliga bosättningen som sagt är en symbolisk handling, men om sanningen ska fram så är det också idiotiskt resonerande, då det inte går att agera mot något som inte finns. De invandrare man menar när man använder ord som ”gängkriminell” är i de flesta fall inte några som delar en gemensam organisation eller ens ursprung eller religion. Det är invandrare som kommer från liknande bostadsområden och är med detta bekanta och beter sig som främlingar generellt gör.

Om krig ska bedrivas mot Adidasbyxor, så bör man tänka på att det exempelvis bor nästan 90 000 personer bara i Järva. Det kommer såklart en tid för repatriering också av dessa, men då krävs det först MYCKET mer resurser och MÅNGA fler fanatiker i leden.

Sedan skulle givetvis inte heller alla problem lösa sig även om vi så fick bukt med alla ”gängkriminella”. För då skulle man ändå ha polisen mot sig. Försvarsmakten och Nato. Politiker och EU.

Tillståndet måste bli värre innan mer radikala metoder kan användas. Det kanske låter hemskt och känns fel att läsa, men fler familjefäder kommer att bli avrättade av främlingar på ljusa dagen och det är tyvärr också det som behövs för att fler män ska engagera sig och bli fanatiker.

Hårdföra, fanatiska män agerar dock redan nu mot alla problem på olika vis, med verkligt betydande handlingar och genom symboliska handlingar som innefattar allt från att lämna sopor utanför kommunhus, kraftfullt protestera mot NATO och Israel, med fanbränningar, demonstrationer och massvis av annan opinionsbildning. Och nu senast, röjningen av det ”romska” lägret.

I allt vi gör och inte gör ska man också komma ihåg att det inte heller är önskvärt av oss, som vill ha ett helt annat system, en helt fundamentalt annorlunda stat och som vill se detta system i brand, att hjälpa till att hålla samhället fungerande. Nej, aktionen mot lägret och reaktionerna på denna är exakt vad vi var ute efter och liknande aktioner kommer genomföras i tusentals, men aldrig för att rädda staten, utan istället för att se den brinna!

Titel:Hela jävla landet förvandlas till en kåkstad och vi måste agera! Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-04-18 Uppdaterad:2024-04-19

Läs också: