1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

För blod och jord – Torgmöte och banderollaktion

Näste 3 startade en ny kampanj med aktivism i Ängelholm.

I Ängelholm sammanstrålade aktivister på lördagen den 12:e februari för att dra igång med en ny kampanj under namnet ”För blod och jord”, som nästeschefen avslöjade i intervjun med honom för ett par veckor sedan.

Aktivisterna ställde upp med en banderoll på gågatan i centrum och Daniel Gerdås började hålla tal.

Människan är inte herre över naturen, människan är en del av naturen. Människan är lika bunden till och underställd naturens lagar som allt annat levande. Naturen kan inte bara sugas ut. Förr eller senare kommer den att slå tillbaka mot oss. När våra jordar är utarmade, skogen död och havet tömt på allt levande, vad ska vi då leva av?

Kapitalismen måste krossas!

Rovdriften måste upphöra och vi måste se oss själva som en del av naturen!

Delar av talet.

Specialframtagna flygblad på temat delades ut till förbipasserande.

Efter att man intagit centrala Ängelholm och spridit Nordiska motståndsrörelsens natur- och miljövänliga budskap ställde aktivister upp sig på en bro över E6 i östra delen av staden.

Under Motståndsrörelsens fanor och banderoll körde flera hundra bilar, varav många tutade, vinkade och gjorde tummen upp till nationalsocialisterna. Efter ett tag kom polisen till platsen och bestämde sig för att åsiktsregistrera och visitera aktivisterna, vilket bidrog till ännu mer exponering. Utan resultat och något besvikna, tvingades polisen sedan att släppa aktivisterna utan brottsmisstanke.

Motståndsrörelsen.se har intervjuat aktivisten Cedric Höglund om den nystartade kampanjen:

Vill du berätta lite mer om den nystartade kampanjen och varför ni dragit igång med den?

Att värna vårt blod och vår jord är vår ideologis själva kärna. Vi kämpar för blodet som rinner i våra vener, för de nordiska folkens överlevnad och frihet. Vi kämpar även för att värna naturen som ger oss allt vi behöver för att leva, men som liksom vårt folks existens, idag är hotad av giriga globalister som endast tänker på ekonomisk vinning och förstör vår jord med våra korrupta makthavares tillåtelse.

Målet med kampanjen är precis som Daniel Gerdås sa i intervjun med honom, nämligen att ta tillbaka djurrätts- och miljöfrågor från det vänstern som länge haft och fortfarande tror sig ha ensamrätt på dessa viktiga frågor. Vi ämnar informera gemene man om att endast en nationalsocialistisk politik kan rädda vår natur och att Nordiska motståndsrörelsen är den enda sanna miljörörelsen.

Hur viktiga är miljö och naturfrågor att satsa på jämfört med folkutbytet och massinvandringen?

Att stoppa folkutbytet är naturligtvis Motståndsrörelsens mest brådskande och prioriterade uppgift efter maktövertagandet. Natur- och miljöförstörelse är dock också mycket brådskande. Det vi vill visa med kampanjen är att Motståndsrörelsen inte enbart är fokuserad på en fråga som många Svenssons verkar tro, utan att vi är en rörelse med en hel världsåskådning i ryggen som täcker alla livets tänkbara frågor. Vi vill visa att vi inte enbart har för avsikt att förbättra livet för de nordiska folken, utan även för våra djur och växter med en politik i enighet med naturens lagar.

Hur togs budskapet emot av allmänheten?

Det togs emot rätt så bra faktiskt. Det specialframtagna flygbladet och banderollen verkade intressera en hel del folk som i vanliga fall kanske bara hade gått förbi. Polisen däremot var lite irriterande den här gången. Det blir så segt när polisen inte kan någonting om Sveriges lagar och ska invänta order från högre ort, som nästan alltid säger samma sak som oss. Detta påverkade självklart inte vår kampmoral, utan vi kommer naturligtvis fortsätta med att mana vårt folk till kamp i oförminskad takt.

Tack för intervjun!

Bild på flygbladet:

Näste 3 har även tidigare utfört aktioner för att värna miljön och för att belysa politikernas svek mot naturen. Exempel på detta är då man dumpade sopor som man hittat i naturen hemma hos ansvariga för sveket.

Vi listar här ett par läsvärda artiklar för de som vill sätta sig in mer i Motståndsrörelsens natur och miljöpolitik:

Lyssna även på podcasten Ledarperspektiv #33: Nationalsocialism – den sant gröna politiken. Miljörörelsens ursprung och djurrättsaktivism.

Titel:För blod och jord – Torgmöte och banderollaktion Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-02-12 Uppdaterad:2022-02-13

Läs också: